Van itt olyan aki már volt a Halászi kutyás táborban?
Ha igen, akkor szeretnék pár kérdést feltenni neki, ha nem baj.
Mennyi volt teljes kiadással a tábor? Mennyit fizettél?
Házban vagy sátorban laktál? A háznak mennyi a bérleti díja?
Tisztálkodási lehetőségek milyenek? Oda csak képzett kutyák mennek, vagy mehetnek teljesen gyakorlatlanok is? Milyen volt maga az egész tábor?
Nagyjából ennyi lenne a kérdésem. Nagyon örülnék neki ha válaszolna rá valaki. Most nyáron szeretnék eljutni oda. Előre is köszönöm a válaszokat :)
Szívesen. :)
Annyira nem voltak disco szerűek.Szóval nem az volt a lényeg hogy mindenki halálra itta magát.Volt aki egyáltalán nem ivott. Általánosságban mindenki megivott 1-2 pohár valamit de ennyi.A hangulat viszont nagyon jó volt. Olyan "családias".
Én csapattal mentem,6 ember jött a kutyasuliból,de tavaly meg csak én meg a kiképzőm mentünk.
Értem. Hmm családias, az tényleg nagyon jó lehetett! :)
Az emberek viselkedése és közvetlensége sokat dobhat az egész táboron.
Sikerült valakivel összebarátkoznod ott, vagy valamilyen kapcsolatot kialakítani? :)
Nagyon várom már hogy végre eljöjjön a nyár:)
Nagyon jó volt az biztos!
Én is várom már nagyon a nyarat.
Persze,több emberrel azóta is rendszeresen beszélek telefonon,meg átjárunk egymás kutyaiskoláiba. (persze ezt csak ritkán mert senki sincs közel akivel jóban lettem).
Ezt jó hallani! Remélem én is megismerek majd pár embert ott:)
Na és az előadások érdekesek voltak? Minden nap volt valamilyen előadás? Hogy zajlottak?
Még annyit szeretnék, hogy mivel csoportban megyek(kb 5-6fő) nem kell elszakadnom tőlük igaz? Mehetünk mindenhova együtt?
Kár hogy ilyen messze van még a nyár. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!