SOS Mit tegyek? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
Arról van szó hogy meghalt a kutyám mert egy másik kutya szétszedte :( ! az egyik fiú az osztályból azt mondta h ennyit ér a kutyám és ez nagyon bántot az egész osztály utálja meg minden! Mit mondjak neki?2011. jan. 10. 19:06
1/7 anonim 

válasza:

Sajnálom a kutyádat:(
Egy ilyen hülyével ne foglalkozz, az boszantja a legjobban.
2/7 anonim 

válasza:

hogy egy büdös bunk* paraszt. Bocsánat de ez kifakadt.
Sajnálom :( Most talán egy hete 2 kutya bejött a németjuhász kutyámat letámadták tesóm meg eltörte rajta a botot. Apu meg hozta a fejszét hogy leüti őket., Más udvarába nincs joga bejönni 2 kutyának.
5/7 anonim 

válasza:

Sajnálom a kutyádat.
Nekem is mostanában halt meg, nagyon rossz volt.. 1-2 napon belül mentem volna kifele és szinte kerestem és beugrott hogy már nincs :S:(
Egyébként az osztálytársaddal ne foglalkozz. vannak ilyen bunk*k akik leszarják más helyzetét (más dolgokban is) de beszólogatni nagyon tudnak..
6/7 anonim 

válasza:

Nézz át rajta.
Gyerekésszel neki az lenne a menő, ha a tiéd tépte volna szét a másikat.
Sajnálom a kutyádat.....
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek /a kutya nevében is/!!
2011. jan. 11. 15:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!