Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit szóltok hozzá? Keverék.

Mit szóltok hozzá? Keverék.

Figyelt kérdés
[link]
2011. jan. 9. 17:58
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2011. jan. 9. 18:13
 12/22 anonim ***** válasza:
35%

ma 18:06-Úgy olvastam én is hogy jár érte három pont.Eggyel több vagy kevesebb értelmetlen kérdés már nem oszt sem szoroz.Nade ilyen kutyából ezrével föl lehetne tenni.Ennek már az apja is korcs volt,akkor ez már sétatéri keverék!!

A széptől meg elég messze van szegénykém.Nade hálistennek nem nekem kell etetnem!

2011. jan. 9. 18:16
 13/22 anonim ***** válasza:
44%
Te egy nagyon kötözködő, és utálatos válaszadó vagy, utolsó. Igenis szép az a kiskutya.
2011. jan. 9. 18:18
 14/22 anonim ***** válasza:
37%
Szerintem is szép :)
2011. jan. 9. 18:20
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

"Csunya kiskutya,csúnya kisgyerek,meg szép öregasszony nincs!"

Ezt szokta volt mondani egy nagyon aranyos mamikám mikor mondtam neki hogy milyen jól néz ki annak ellenére hogy elmúlt 90éves!Isten nyugossza,nagyon szerettem!

2011. jan. 9. 18:22
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

18:06 vagyok

Hát lehet, engem nem érdekel se a % se a pontozás.

De nem értem mi a probléma. Ha a kérdező jobban érzi magát attól, hogy megmutathatja a kutyáját azzal semmi baj nincs.

Amíg az enyém élt én is nagyon büszke voltam rá (igaz, ide nem töltöttem fel).

Az én kutyám egyébként fajtatiszta németjuhász volt, de a kérdező kutyáját akkor is szépnek tartom.

2011. jan. 9. 18:23
 17/22 A kérdező kommentje:
Engem sem a pontok meg a % érdekel, hanem csak kiváncsi voltam rá, hogy mi róla a véleményetek, csak mert az ismerőseim fele azt mondja hogy szép, a fele meg azt hogy nem, ezért érdekelt a Ti véleményetek róla!
2011. jan. 9. 18:33
 18/22 anonim válasza:
53%
Szerintem is aranyos kiskutyus grat., hogy a gazdija lehetsz, és azzal a bunkóval nem foglalkozz biztos unalmában kötözködik...szánalmas!
2011. jan. 9. 18:38
 19/22 anonim ***** válasza:
36%
Tisztelt Kérdező!Ha valakinek tetszik az az ő dolga!Ha nem az is az Ő dolga!De ha nyilvánosságra bocsájtod és megkérded akkor mi a fa.zomért pontozod le ha véletlen nem tetszik valakinek??Szerintem azért mert egy pontgyűjtő észhiányos tapló tetszel lenni!Nyald ki a korcs dögöd fenekét-ezzel én befejeztem az agyhiányos kutyások oldalainak az olvasását!
2011. jan. 9. 18:41
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Én azt írtam, hogy tetszik a kutya mégis le vagyok pontozva 30 % alá. Gondolom nem a kérdező pontozott le engem sem, hanem a válaszolók, akik más véleményen vannak.
2011. jan. 9. 19:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!