A papillont lehet kint tartani?
Tudom, hogy hülyeségnek hangzik, de egy kutyás műsorban azt mondták, hogy:
" A papillont lehet bent IS tartani, de sétáltatni kell..."

Soha nem értettem azokat az embereket akik kistestű kutyát kint akarnak tartani , főleg ilyen hidegben...közel van a talajhoz, nemjó neki kint...ha kinti kutyát akarsz mértnem választottál kaukázusit? nekem ő remekül megvan a -20 fokban is, napi 1 óra sétával...de a kistestű másik kutyámat,eszembe nem jutna kirakni az udvarra..A papillon sem való kintre !!!!
17 /l

Nekem van papillonom, de eszembe se jutna kitenni még nyáron sem. Persze, sokat sétálunk, de magában ha kint kéne lennie az udvaron, megőrülne. Mindene a gazdája, és az, hogy a család/falka tagjaival lehessen. Amikor beteg voltam, alig akart a tesómmal elmenni sétálni, ott volt végig mellettem.
Nem, hogy lehet bent tartani, bent KELL tartani. Más kérdés, hogy sokat vagyok vele kint az udvaron, mert amikor én is kint vagyok, akkor ő is kint van velem. De nem kint alszik. Kutyaiskolába, futtatóba, sétálni, mindenhova viszem. Ahova csak tudom, viszem magammal, múltkor pl az egyik nap a suliban is bent volt velem, tartottunk egy kis engedelmességi és dog dancing bemutatót :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!