Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A papillont lehet kint tartani?

A papillont lehet kint tartani?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy hülyeségnek hangzik, de egy kutyás műsorban azt mondták, hogy:

" A papillont lehet bent IS tartani, de sétáltatni kell..."

2011. jan. 9. 16:26
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát ha van neki valami fedett és aránylag meleg, száraz vacka, akkor minden kutyát lehet. (most nem gondolok azokra a 25 centis patkány-kutya mutációkra) Szerintem inkább kinti kutya, igen nagy mozgásigénnyel, de saját tapasztalatom nincs vele.
2011. jan. 9. 16:31
 2/9 anonim ***** válasza:
46%
Nem lehet kint tartani. Ő egy társasági kutya, kis mérettel és vékony szőrrel. Szerintem valamit félreértettél, mert ezt a fajtát biztosan nem lehet udvarban tartani.
2011. jan. 9. 16:33
 3/9 anonim ***** válasza:
73%

Soha nem értettem azokat az embereket akik kistestű kutyát kint akarnak tartani , főleg ilyen hidegben...közel van a talajhoz, nemjó neki kint...ha kinti kutyát akarsz mértnem választottál kaukázusit? nekem ő remekül megvan a -20 fokban is, napi 1 óra sétával...de a kistestű másik kutyámat,eszembe nem jutna kirakni az udvarra..A papillon sem való kintre !!!!

17 /l

2011. jan. 9. 16:36
 4/9 A kérdező kommentje:
Egy szóval sem mondtam, hogy télen kint lenne....
2011. jan. 9. 16:38
 5/9 anonim ***** válasza:
77%
Jah első vagyok: szóval kint tartást úgy értsd, hogy mondjuk fűtött garázsban vagy melléképületben, vagy előszobában, teljesen kint persze nem tanácsos. És persze sokat kell vele foglalkozni, de így lehet megoldani, ha pl allergiás vagy tisztaságmániás valaki a lakásban. :D
2011. jan. 9. 16:39
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van papillonom, de eszembe se jutna kitenni még nyáron sem. Persze, sokat sétálunk, de magában ha kint kéne lennie az udvaron, megőrülne. Mindene a gazdája, és az, hogy a család/falka tagjaival lehessen. Amikor beteg voltam, alig akart a tesómmal elmenni sétálni, ott volt végig mellettem.

Nem, hogy lehet bent tartani, bent KELL tartani. Más kérdés, hogy sokat vagyok vele kint az udvaron, mert amikor én is kint vagyok, akkor ő is kint van velem. De nem kint alszik. Kutyaiskolába, futtatóba, sétálni, mindenhova viszem. Ahova csak tudom, viszem magammal, múltkor pl az egyik nap a suliban is bent volt velem, tartottunk egy kis engedelmességi és dog dancing bemutatót :)

2011. jan. 9. 16:42
 7/9 A kérdező kommentje:
Hát nem is úgy, hogy egy kutyaházba =) Késő tavasszal, kora ősszel, nyáron meg meleg van, akkor meg kint lehet, nem?
2011. jan. 9. 16:43
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha udvaron akarsz kutyát tartani, mi a fenének választasz társasági fajtát, akiket köztudottan nem erre találtak ki?? Van egy csomó fajta, ami ott érzi magát a legjobban. A Papillon speciel nem.
2011. jan. 9. 18:01
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem ilyet szeretnék, csak kérdeztem, mert furcsállottam.....
2011. jan. 11. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!