Szerintetek örökbefogadjam? Nektek, hogy tetszik?
szerintem nagyon aranyos:)és látom , hogy baba mellett van ami jó mert nálunk is van kisgyerek(tesóm). szerintetek milyen?:)
19 /l

Mi több kutyát is örökbe fogadtunk már, de mindig a saját gyerekünkkel mentünk ismerkedni, hiszen az, hogy a szomszéd Kovács néni unokájával jól kijön egy kutya, nem biztosíték arra, hogy a mi utódunkat nem kapja be uzsonnára. Így is volt: bizony előfordult, hogy a kinézett, a jellemzés szerint gyermekbarát kutya majd' szétszedte a gyerekemet és végül egy másik blöki jött haza velünk.
Ti is menjetek el személyesen a kisgyerekkel együtt és ott barátkozzatok, ismerkedjetek, figyeljétek a kutya reakcióit. Sok szerencsét!

Nekem nagyon tetszik. Szép, jó kiállású kutya. Meg amúgy is elfogult vagyok a "harci kutyákkal" szemben. A többségük tényleg nagyon imádja a gyerekeket.
DE azért gondold át, hogy képes lennél-e bánni egy ilyen erős kutyával. Nem biztos, hogy engedelmeskedne neked azonnal, mivel általában annak fogadnak szót, akik tanítgatták, törődtek velük.
El kell menni megismerekedni vele. Én már nem egyszer jártam úgy, hogy képen nagyon szimpatikus volt a kutya, élőben viszont egyáltalán nem fogott meg a viselkedése. Még ne éld bele magadat.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!