A Hill's jó minőségű táp? Bevált a kutyátoknak?
Elmondom,miért nem jó,de először is:meg kéne érteni,hogy egy táp nem azért jó,mert drága,és nem azért drága,mert jó.
Nézd meg az összetételét,és rögtön rájössz,miről beszélek.Nagy része színezett kukorica,felfújja a kutyát,szép gömbölyű tőle és a szőre is szép,de a kutyának nincs szüksége ennyi gabonára,hosszú távon káros.Van benne szója is,amiről kimutatták,hogy káros a kutyára.
A kutya ugyanis ragadozó,tehát húsevő.Ebben a csodatápban kb.18-20% hús van,amiről nem tudhatjuk,milyen húsrészeket tartalmaz,nyugodtan lehet vágóhídi hulladék.
Az én kutyám konkrétan kétszer majdnem meghalt ettől a csodatáptól.Kölyökként ajánlották abárányhúsos kölyöktápot.Vettem is.Konyhamérleggel kimértem dekára az adagot.Kutya megette,negyed óra múlva úgy felfújódott,hogy kínjában üvöltve rohangált,tisztára olyan volt,mint a gyomorcsavarodás.Szerencsére nem az volt,"csak"csúnyán felgázosodott.A klinikán tették rendbe.
Másodszorra felnőttként marhahúsosat kapott,amitől brutálisan felment a vércukra.Táp ment a menhelynek,vércukorszint relatíve gyorsan helyreállt.
Egyébként ha megkóstolsz egy szemet bármelyik Hill's-ből,olyan az íze,mintha kukoricachipset ennél.
Ebben az árban már találsz gabonamentes,normális tápot is.
nem azért jó egy táp, mert drága. Ez igaz. Én rövidebben fejtettem ki ezt a dolgot. Ugyanannyi pénzért sokkal jobb minőségű az Orijen, mint a Hill's. Tehát akkor melyik a drága? A Hill's.
Miért? mert sokkal nagyobb a marketingje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!