A Lavet csonterősitő és multivitaminról mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Én ezt a tipust adom a kutyámnak.Gondolom nem olyan rossz minőségű.Szerintetek?2011. jan. 8. 13:18
11/12 anonim válasza:
Ha jó minőségű, prémium táppal van etetve a kutya, akkor az égvilágon semmi szüksége nincs ilyen vitaminokra. Sőt többet árt, mint használ, a vitamintúladagolás is káros lehet a kutyus fejlődésére, csontozatára.
12/12 anonim válasza:
Sziasztok ! A LAVET Multivitamin összetételét is el kellene olvasni pár embernek mielőtt butaságokat irkál . Én használom ezt a Multivitamint és az Algás Multivitaminjukat is . Egyáltalán nem csonterősítésre való . Fedeztetés előtt-közben valamint szoptatás és leválasztás után adom a kutyáimnak . Két fogadott állatorvosom van, apa és lánya akiknek nagy szaktudás és tapasztalat van birtokukban a kutyák terén is, valamint korszerű és jól felszerelt rendelővel és műtővel rendelkeznek. 8 éve járok hozzájuk és bátran kijelentem, hogy szaktudásban sok környékbeli "sarlatánt" kenterbe vágnak .Az egyik rendelőjük 30 kilométerre van, a másik 50 re . De mentem már el egy kölyökkel is oda-vissza 100 kilométert csak azért mert megbízom az orvosaimban . Nekem a kutyáim családtagok, a kezem között született kölyköket pedig "gyermekeimnek" tekintem . Éppen ezért fontos számomra, hogy jó kezekbe kerüljenek . És evvel nem csak én vagyok így mert rengeteg kutyatulajdonos jár hozzájuk rendszeresen és sokszor még nagyobb távolságból is mint én . Ez a referencia !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!