Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit ajánlotok? Melyiket...

Mit ajánlotok? Melyiket válasszam?

Figyelt kérdés

yorkshire terriert vagy schnauzert

a yorkiet nem divatból akarom mindjárt leírom hogy miért

-lakásba szeretnék egy kis testű kutyát

valami szívósabb fajtára gondoltam ami bírja a 2-3 vagy több óra kirándulást ,futást , játszást

-azért is lenne jó ha szívósabb lenne mert két 25kg-os kutya mellé kerülne

-ezért gondoltam ezekre a fajtákra más terrierre is gondoltam de a jack russel nekem nem annyira tetszik a westie se :S

nem divatból lenne a yorkie meg lenne nevelve hiszen már két nagyobb kutyát is megneveltünk KUTYAKÉNT lenne kezelve

ez a két fajta nyerte el a tetszésemet :)

a snaciba csak a nyírásuk nem annyira tetszik :S van egy ismerősöm aki nem így nyírja vagyis kicsit hosszabban hagyja a szőrüket és úgy sokkal jobban tetszenek

szerintetek mi legyen?

2011. jan. 8. 12:40
 1/6 anonim ***** válasza:
nekem törpeschnauzerem van és szoktunk vele kirándulni és nyugodtan ajánlom nagyon szívos kutya!a yorkshire sztem egy kényeskedős kutya(a barátnőmnek van ilyenje és állandóan vinnyog mert fázik a tappancsa a csempén!XDXDXD)TÖRPESCHNAUZER!!!!!Imádom
2011. jan. 8. 12:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Nekem Yorkim van és nem kényes immád csavarogni kint szaladgálni ugrálni és mintha soha nem fáradna el...Csak vigyázni kell honnad veszed ne legyen beteg és túl pici...Jól tanítható okos de makacs nem vinnyogos ha nevlve van immád más kutyákal lenni de a gazdi a mindene..Immádom nagyon nagy arcok. Nekünk mindig rövide van nyírva. De amugy ha mindegy milye nekünk menhelyről is van egy kistü kutyánk és nagyonn hálás és eleven..
2011. jan. 8. 12:58
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem meg mindkettő van tehát mindkettő oldalt eltudom mondani :)

Őszintén megmondom, és imádom mindkettőt, de a yorkival több a macera, legalább is az enyémmel. Kényes, érzékeny, tudunk nagyokat sétálni de hamarabb elfárad, a kis vékony szálú szőrébe minden beleragad és nehéz, fájdalmas kiszedegetni. Aztán erőszakos, hisztis, pedig én kemény kézzel nevelem de nem riad vissza semmitől. Lelkileg is érzékeny, megsértődik, ha valami nagyobb változás történik (pl. amikor megérkezett a snaci) akkor azt túl reagálja, hetekig nem evett, ágyra pisilt, nem sétált.

A kis szervezete is érzékenyebb, jó minőségű táp kell, és rendszeresség mert különben hányás, hasmenés...

A törpe snacimmal még nem volt komolyabb gondom, se viselkedés, se egészségügyi. Imád kirándulni, rohangálni, de otthon szépen elalszik, nem őrjöng.

Az hogy hogy nyíratod, vagy hogy nem, az rajta múlik.

Nekem a schnauzer fajtamentéstől van az ebem, nagyon rendesek és most újult a honlapjuk: [link]

Ha yorki mellett döntesz viszont csak tenyésztőtől hozz, ami nem olcsó, ne akarj spórolni, 100.000 felett lesz, mert iszonyú sok a szaporító, beteges, túltenyészett kuty. Csak hivatalos tenyésztőt keress és nagyon jól ellenőriz eredményeket, papírokat, egészségügyi szűréseket, tartási körülményeket. éS ne dőlj be semmi egyszeri alom, szerelem alom, meg hasonló hülyeségeknek.

2011. jan. 8. 13:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem sima szőrű jagdterriert vegyél! kistestű, szép, játékos, és imád futni, ásni, szóval hihetetlenül aktív. ráadásul 10-20 ezerért vehetsz. ha nem tudod, h milyen kutya, nézz utána a gugliban!
2011. jan. 8. 16:40
 5/6 anonim ***** válasza:
10-20e? annyiért egészséges fajtatisztát nem kapsz te nagy okos!
2011. jan. 8. 16:46
 6/6 anonim ***** válasza:
lehet, hogy csak leírta vagy ki van kopva a 0-as gombja, ebben az esetben javaslom O,o -t, tehát 100-200ezer így helyes
2011. jan. 8. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!