Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Elveszett-megtalált kutya. De...

Elveszett-megtalált kutya. De több száz kilóméterrel arrébb?

Figyelt kérdés

A héten befogadtak a szomszédomék egy kóborló kutyát. És szoktam nézni az interneten az elveszett kutyákat, és akkor találtam ezt: [link]

A leírás és a képek tökéletesen illenek a kutyusra a szomszédban. Csak hogy ez a kutya Fejér megyéből tűnt el, én meg Csongrád megyében lakom. Szerintetek lehetséges, hogy ilyen távol került, ilyen rövid idő alatt? És szóljak nekik? Igazából sajnálnék szólni, mert a szomszéd kislánya imádja a kutyát.

2011. jan. 7. 15:20
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Először próbálj képeket készíteni a szomszéd kutyusról és küldd el a gazdiknak. Ennek a kutyusnak elég átlagos külleme van, simán lehet pár "hasonmása" az országban. A szomszédnak mondtad már ezt? Lehet ő is úgy gondolná, hogy vissza kell juttatni az eredeti gazdáinak, főleg, hogy mint a képeken is látszik jól volt tartva. A kislánynak lehet másik kutyája, de attól, hogy pár napja megtalálták még nem az övék és hamar túl lenne rajta.

Hívd fel a hirdetésben szereplő gazdikat és ha tényleg annyira szeretik elmennek megnézni, hogy nem-e ő az. Az évszámot szerintem félreütötték, mert kétlem, hogy most tennének fel róla hirdetést, ha már egy éve eltűnt.

2011. jan. 7. 17:36
 12/14 anonim ***** válasza:

Szerintem a gazdi csak elírhatta a dátumot, ugyanis nem hiszem, hogy egy 2009 szilveszterén eltűnt kutyát 2011 január 6-án jelentet meg.

Mindenképpen intézkedj az ügyben. Sok szerencsét!

2011. jan. 7. 17:48
 13/14 anonim ***** válasza:
Ez annyira átlagos kinézetű kutya, hogy kb. minden ezredik keverék ilyen. Egyáltalán nem biztos, hogy a szomszédodban ez az elveszett kutya van.
2011. jan. 7. 18:02
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem is szólj az igazi gazdinak. Kicsit fura, hogy 2009-ben tűnt el, és 2011-ben rakták föl, szerintem a 2009 helyett 2010 lenne. Lehet, hogy megszerette a szomszéd kislány, de az igazi gazdijának sokkal jobban hiányozhat. És, még az is lehet, hogy cserébe hoznak a kiscsajnak egy kutyust a menhelyről, ha tényleg megvan a gazdi.
2011. jan. 7. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!