Elveszett-megtalált kutya. De több száz kilóméterrel arrébb?
A héten befogadtak a szomszédomék egy kóborló kutyát. És szoktam nézni az interneten az elveszett kutyákat, és akkor találtam ezt: [link]
A leírás és a képek tökéletesen illenek a kutyusra a szomszédban. Csak hogy ez a kutya Fejér megyéből tűnt el, én meg Csongrád megyében lakom. Szerintetek lehetséges, hogy ilyen távol került, ilyen rövid idő alatt? És szóljak nekik? Igazából sajnálnék szólni, mert a szomszéd kislánya imádja a kutyát.

Először próbálj képeket készíteni a szomszéd kutyusról és küldd el a gazdiknak. Ennek a kutyusnak elég átlagos külleme van, simán lehet pár "hasonmása" az országban. A szomszédnak mondtad már ezt? Lehet ő is úgy gondolná, hogy vissza kell juttatni az eredeti gazdáinak, főleg, hogy mint a képeken is látszik jól volt tartva. A kislánynak lehet másik kutyája, de attól, hogy pár napja megtalálták még nem az övék és hamar túl lenne rajta.
Hívd fel a hirdetésben szereplő gazdikat és ha tényleg annyira szeretik elmennek megnézni, hogy nem-e ő az. Az évszámot szerintem félreütötték, mert kétlem, hogy most tennének fel róla hirdetést, ha már egy éve eltűnt.

Szerintem a gazdi csak elírhatta a dátumot, ugyanis nem hiszem, hogy egy 2009 szilveszterén eltűnt kutyát 2011 január 6-án jelentet meg.
Mindenképpen intézkedj az ügyben. Sok szerencsét!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!