Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Akinek 3 kutyája van annak...

Akinek 3 kutyája van annak hogy jut idő mind a 3 kutyára? Mennyibe kerül a kajájuk védőoltások? Az első két kutyus hogyan fogadta a 3. -at?

Figyelt kérdés

Akik most együtt élnek :)

Egyéves amstaff ( herélt ) egy 4 hónapos tacsi és később tervezem a egy amstaff kislányt is. De még csak terv hiszen a kicsit sokat kell nevelni. Csak nagyon imádom az amstaffokat .

2011. jan. 7. 14:39
 1/7 anonim ***** válasza:

Ugy jut rájuk idő, hogy mindent 4-esben csinálunk. Megtanultunk 4-en sétálni pórázon, kulturáltan túrázni és autóban utazni.

A nevelés is egyszerre megy. Sajnos anyagiak miatt az agilityt abbahagytuk, heti 100 km kocsikázásra már nem telik.

Kaja havi 10e, ugy hogy anyu konyhán dolgozik és hordja haza a husmaradékot. Oltások évi 10-12e, most vittem öket (kombi+veszettség - de nagy kedvezményt kapok a dokinál mert a kötelező oltáson segitünk neki - olyan 23-24e lenne simán).

Nagyon hisztizés nem volt ha új kutya lett, a legelső hisztizett a második miatt, a 3. (örökölt) kutyámat az első is imádja, talán azért mert mindketten labradorok. Olyanok mint egy házaspár: együtt esznek, alszanak, bírkoznak, nyalják-falják egymást. Meg van a lökött gyerekük, a törpesnacim.

2011. jan. 7. 15:05
 2/7 zsuzsabazsa ***** válasza:
Először egy felnőtt kanom volt,mikor már teljesen fegyelmezhető volt és irányítható minden téren meglehetett benne bízni akkor hoztam hozzá egy kölyköt. Az előző kutyánál megszerzett rutinomat át tudtam adni a kölyöknek és ezen felül a kölyök a felnőtt kutyát leutánozva szinte gyerekjáték volt a fegyelmezése.Ezután a harmadikkal még egyszerűbb volt. Kialakul egy falka sorrend is.Az első a legtapasztaltabb. A második a tanítványa. A harmadik a tanuló.
2011. jan. 7. 16:33
 3/7 zsuzsabazsa ***** válasza:
Na persze a legelső én vagyok.
2011. jan. 7. 16:34
 4/7 anonim ***** válasza:

Nálam is elsőnek a fiú lett. ( Dogo Canario )

Volt páromtól jött egy tacsi mix. fiú. A tacsit exemnél ismerte meg a kutyám, aki röktön hanyatt vágta magát az óriás láttán. Mindkettő felnőtt volt már mikor először látták egymást.

Később hazaköltöztem én is, és a kutyák is.

Majd sos. sürgősen hozzám vágtak egy kanári szukát. Ő négy hónaposan került hozzám. Mind kettő fiú nagyon jól fogadta. Nálunk is kialakult már a falka. Én vagyok a főnök, alattam a kanári fiú van, az alatt a szuka, és legalul a Törpe.

A szukám senki más kutyát nem tűr meg. Ha utcán netán odajönne egy idegen kan, azt a földbe döngölné. Akár tüzel akár nem.

A Törpe tavasszal volt ivartalanítva mert jelölt a szobában, így már az is megoldódott.

A két nagy dolgozik, hozom viszem őket. A Törpe csak otthon van a kertbe kiengedve, és a hetárba szoktuk kivinni sétálni. De van mikor a két fiút viszem együtt a határba.

2011. jan. 7. 18:17
 5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm az eddigi válaszokat
2011. jan. 7. 18:26
 6/7 anonim ***** válasza:
3 kutya nagyon sok még 1 kutya olcsobb de ha az orvosnak segitkezel önkéntesnek kedvezményt kapsz otlás árábol felét fizeted ki. egyszerre kell játszani séáltatni vagy ha van gyerekek meg férj és az anyuka akkor együt mindeki 1-1 kutyát sétáltatt
2011. jan. 7. 18:47
 7/7 anonim ***** válasza:

nekem 3 kutyám van az egyik 17 [ !!! ] éves és 3 évvel ezelőtt hoztam mellé egy foxi mix.-et közben is volt mellette egy pincsi csak sajnos őt a szomszédom lelőtte. [:@ ]és egy fél éve egy kölyök kutyust de a rangsor így van:

-foxi mix.

-kölyök

-idős kutyu

én egyedül nevelem,etetem őket elég jó eredménnyel.

a foxi mix már a szemem mozgására ugrik.. :)

irtó aranyos..imádom..:D

2011. jan. 11. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!