Akinek 3 kutyája van annak hogy jut idő mind a 3 kutyára? Mennyibe kerül a kajájuk védőoltások? Az első két kutyus hogyan fogadta a 3. -at?
Akik most együtt élnek :)
Egyéves amstaff ( herélt ) egy 4 hónapos tacsi és később tervezem a egy amstaff kislányt is. De még csak terv hiszen a kicsit sokat kell nevelni. Csak nagyon imádom az amstaffokat .

Ugy jut rájuk idő, hogy mindent 4-esben csinálunk. Megtanultunk 4-en sétálni pórázon, kulturáltan túrázni és autóban utazni.
A nevelés is egyszerre megy. Sajnos anyagiak miatt az agilityt abbahagytuk, heti 100 km kocsikázásra már nem telik.
Kaja havi 10e, ugy hogy anyu konyhán dolgozik és hordja haza a husmaradékot. Oltások évi 10-12e, most vittem öket (kombi+veszettség - de nagy kedvezményt kapok a dokinál mert a kötelező oltáson segitünk neki - olyan 23-24e lenne simán).
Nagyon hisztizés nem volt ha új kutya lett, a legelső hisztizett a második miatt, a 3. (örökölt) kutyámat az első is imádja, talán azért mert mindketten labradorok. Olyanok mint egy házaspár: együtt esznek, alszanak, bírkoznak, nyalják-falják egymást. Meg van a lökött gyerekük, a törpesnacim.

Nálam is elsőnek a fiú lett. ( Dogo Canario )
Volt páromtól jött egy tacsi mix. fiú. A tacsit exemnél ismerte meg a kutyám, aki röktön hanyatt vágta magát az óriás láttán. Mindkettő felnőtt volt már mikor először látták egymást.
Később hazaköltöztem én is, és a kutyák is.
Majd sos. sürgősen hozzám vágtak egy kanári szukát. Ő négy hónaposan került hozzám. Mind kettő fiú nagyon jól fogadta. Nálunk is kialakult már a falka. Én vagyok a főnök, alattam a kanári fiú van, az alatt a szuka, és legalul a Törpe.
A szukám senki más kutyát nem tűr meg. Ha utcán netán odajönne egy idegen kan, azt a földbe döngölné. Akár tüzel akár nem.
A Törpe tavasszal volt ivartalanítva mert jelölt a szobában, így már az is megoldódott.
A két nagy dolgozik, hozom viszem őket. A Törpe csak otthon van a kertbe kiengedve, és a hetárba szoktuk kivinni sétálni. De van mikor a két fiút viszem együtt a határba.

nekem 3 kutyám van az egyik 17 [ !!! ] éves és 3 évvel ezelőtt hoztam mellé egy foxi mix.-et közben is volt mellette egy pincsi csak sajnos őt a szomszédom lelőtte. [:@ ]és egy fél éve egy kölyök kutyust de a rangsor így van:
-foxi mix.
-kölyök
-idős kutyu
én egyedül nevelem,etetem őket elég jó eredménnyel.
a foxi mix már a szemem mozgására ugrik.. :)
irtó aranyos..imádom..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!