Miért fekszik rám a kutyám mikor hanyattvágódom a jégen?
Figyelt kérdés
Nem értem, miért csinálja...nem tudok felállni tőle : D2011. jan. 6. 19:33
1/11 anonim 

válasza:

Melegíteni akar vagy csak fázik a 'posija' :)
2/11 anonim 

válasza:

ez náluk reflex mert ha pl elveszítenéd az eszméleted melegen akarja tartani a tested ilyenkor megsimogatod a fejét és megdícséred
jah és amikor elvágódsz akkor amint tudsz meg kell hogy szólalj hogy tudja nincs semmi bajod
3/11 anonim 

válasza:

Játszik :) Egyébként hány kilós kutyus? mert ha egy ötkilós terrier, akkor még istenes....
4/11 szexiboj válasza:
Szerintem azt gondolja, hogy lefekszel mellé játszani.. :)
5/11 anonim 

válasza:

Az enyém olyankor inkább rám ugrik, és elkezdi húzni a hajam.. :D Németjuhász tinédzserről lévén szó, elég nehéz.
Ember legyen a talpán, aki mellette el meri veszteni az eszméletét... :D
6/11 anonim 

válasza:

Ilyen már velem is volt. És nyalni akarta az arcomat. :D
8/11 anonim 

válasza:

az enyém még kölyök korában (beagle keverék) kiásta a fejemet a hóból mikor beledugtam:D
9/11 A kérdező kommentje:
20-25 kilós groenendael, túlélhető :) a másik belgám meg segít feltápászkodni szóval jó a munkamegosztás :)
2011. jan. 6. 19:48
10/11 anonim 

válasza:

Kutyák :) Az ember legjobb barátai :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!