Ez milyen fajta kutyus?
2011. jan. 6. 13:42
11/24 anonim válasza:
Miért lenne hülyeség? Én is csak hallottam valahol, és leírtam, hátha segíthet.
Köszi a lepontozást, nagyon aranyosak vagytok :)
*bunkók*
12/24 A kérdező kommentje:
én senkit nem pontozok le
2011. jan. 6. 16:03
13/24 anonim 

válasza:

Egyátalán nem így van ez a foltos szájbelső dolog. Ez egy régi tévhit, ami sajnos a mai napig él sok ember tudatában.
A kérdésre pedig:
tuti keverék, valami bull-típusúra hajaz(nem kell mindet leamstaff-ozni), de irtóra aranyos! :)
15/24 anonim válasza:
ez egy keverék azt hogy milyen nem lehet mállapítani vérvétellel
16/24 anonim 

válasza:

rohadt nagy hülyeség hogy ha nyelve foltos akkor nem fajtatiszta! (ezért leszavazlak)igen valszeg ez amstaff keverék. ír szetteremnek ami elpsztult 13 éves volt törzskönyves neki is fotlos votl a szájbadlása és a nyelve is na ennyit erről
17/24 anonim 

válasza:

én a mancsából gondolom amstaffnak, a füle meg olyan francia bulldogosnak tűnik nekem:)
imádnivaló:)
20/24 anonim 

válasza:

A fejéről nekem is amstaff jut eszembe.
Am egy nagyon aranyos utcai vegyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!