Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ők hogyan bírják? (Kérdésed...

Ők hogyan bírják? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Azok a gazdik,akiknek yorkijuk vagy westijük van?Ilyen kis mutikutyák és tutira fontosabb a hajuk,mint a kutya...ők hogyan bírnak el egy terrierrel?

Nem akarom,hogy mindenki magára vegye...de sok embert látok sétálni ilyen fajtákkal és azt is látom,hogy hááát hogy is mondjam?Divatból vásárolták a kutyust!

2011. jan. 5. 20:05
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Hátöh.. szerintem Cucika-mucika igencsak terrorba tudja tartani a gazdiját... :D:D Vagy tudja, hogy a gazdája egy idióta és lojalitásból normális vele. :D:D

Bocsánat.. tisztelet a kivételnek, én is szőke vagyok csivavákkal.. de azért nem vagyok pláza cic

2011. jan. 5. 20:10
 2/17 anonim ***** válasza:

ez sajnos így van.

Amellett, hogy biztosan tetszik nekik, sokan főként azért veszik meg, mert tündibündi, bele lehet gyömöszölni szerencsétlent egy táskába, és flangálni meg villogni vele a plázában. Hát igen.....

ezt ne vegye magára akit nem érint, és elnézést kérek attól akinek van, és nem így cselekszik a kutyussal. De valljuk be rengeteg ilyen van:(

22L

2011. jan. 5. 20:11
 3/17 anonim válasza:
100%
én azt látom, hogy inkább agyonszeretgetik őket.. láttam a tévében, hogy nemegyszer megunják, és jól orrba harapják a gazdit!:D
2011. jan. 5. 20:11
 4/17 anonim ***** válasza:
Igen... erre írtam, hogy cucika-mucika terrorizálja a gazdit. :D:d
2011. jan. 5. 20:14
 5/17 A kérdező kommentje:
De ha szétrágja a Gucci táskát? :S :)
2011. jan. 5. 20:16
 6/17 anonim válasza:
ja amúgy egyik volt osztálytársam azt mondta, olyan cuki, amikor kimegy a térde és vissza kell rakni :S
2011. jan. 5. 20:17
 7/17 anonim ***** válasza:
20:17 tesséééék???
2011. jan. 5. 20:18
 8/17 A kérdező kommentje:
:O
2011. jan. 5. 20:20
 9/17 anonim válasza:
igen, igen, máig nem tudtam napirendre térni fölötte, szerencsére nincs kutyája :D
2011. jan. 5. 20:22
 10/17 anonim ***** válasza:

Naaaaaaah.... most kiakasztottál.. az cuki, hogy kiugrik a térde és vissza kell rakni.. Azt a kutya mindenit.. Oo

Szal ha szétrágja a gucci táskát akkor cicóka vesz magának másikat, vagy hisztizik egyet apukának. :P

Hála istennek én sosem voltam olyan antiszoc, hogy táskába hordjam a csivaváimat, akiknek van 4 jó lába! :)

2011. jan. 5. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!