Ők hogyan bírják? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Azok a gazdik,akiknek yorkijuk vagy westijük van?Ilyen kis mutikutyák és tutira fontosabb a hajuk,mint a kutya...ők hogyan bírnak el egy terrierrel?
Nem akarom,hogy mindenki magára vegye...de sok embert látok sétálni ilyen fajtákkal és azt is látom,hogy hááát hogy is mondjam?Divatból vásárolták a kutyust!

Hátöh.. szerintem Cucika-mucika igencsak terrorba tudja tartani a gazdiját... :D:D Vagy tudja, hogy a gazdája egy idióta és lojalitásból normális vele. :D:D
Bocsánat.. tisztelet a kivételnek, én is szőke vagyok csivavákkal.. de azért nem vagyok pláza cic

ez sajnos így van.
Amellett, hogy biztosan tetszik nekik, sokan főként azért veszik meg, mert tündibündi, bele lehet gyömöszölni szerencsétlent egy táskába, és flangálni meg villogni vele a plázában. Hát igen.....
ezt ne vegye magára akit nem érint, és elnézést kérek attól akinek van, és nem így cselekszik a kutyussal. De valljuk be rengeteg ilyen van:(
22L

Naaaaaaah.... most kiakasztottál.. az cuki, hogy kiugrik a térde és vissza kell rakni.. Azt a kutya mindenit.. Oo
Szal ha szétrágja a gucci táskát akkor cicóka vesz magának másikat, vagy hisztizik egyet apukának. :P
Hála istennek én sosem voltam olyan antiszoc, hogy táskába hordjam a csivaváimat, akiknek van 4 jó lába! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!