Milyen nevet adjak egy SZUKA ROTTWEILLERNEK?
A mostani kutyánknak, aki a mamáméknál van... Eddig mi nemtudtunk neki helyet biztositani, mivel egy panelházban laktunk. Elköltöztünk, és a kutyánknak lesznek kölykei.. Az egyik kis kutya hozzánk kerül. Elolvastam már vagy 6 kutyanevelési könyvet. Szeretnék a kutyámnak egy olyan nevet, amely TEKINTÉLYT és Tiszteletet mellesleg ERŐT KITARTÁST ÉS SZELÍDSÉGET áraszt. Felsorolom, min filózok.
Fátum
Bajnok
Brutus
Heros
Portás.
HA lehet ezek közül mondjatok valamit, de ha van valami tuti ötletetek mondhatjátok aztis:D
Fátum.
De én tuti a Józsi-t adnám. :D
Nem akarlak megbántani, de szerintem ezek a nevek, amiket leírtál nagyon nem illenek egy szukára. Bár ízlés kérdése, de ilyenek hogy Portás, azért egy kicsit furcsák lennének, ha megkérdezik hogy mi a neve...
www.kutyanevnap.hu
Itt nézz körül, vagy még mondok kapásból párat..
Nessy(Nesszi), Nesca(Neszka), Cloda(Kloda), Missy(Misszi), Surda, Daphnei(Dáfni), Meza.
Csatlakozom, ezekről a nevekről nem lehet megállapítani, hogy szukáról beszélünk. :D Inkább kan jut eszembe. :)
Kyra esetleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!