Zsopega kérdése:
Okozhat a fogváltás hányást?
Figyelt kérdés
5 hónapos keverék kutyusom intenzíven "fogzik", szinte napok alatt hullottak ki a tejfogai, egyszerre bújnak elő a maradó fogak. Három napja minden reggel, szinte azonos időben (fél hat és hat között) öklendezni kezd és minimális mennyiségű fehéres-sárgás habot hány. Utána nincs semmi baja, vidám, játékos, étvágya is rendben van. Van tippetek, hogy mi lehet ez? Holnap megyünk oltásra, de már nagyon aggódom érte.2011. jan. 5. 09:06
1/4 anonim válasza:
savat hány.
olyankor szokott előfordulni, mikor egy megszokott étkezése kimarad. adj reggelit is (5 hónaposan még ált. kétszer vagy háromszor etetik a kutyákat), elég egy pár falatot, és akkor nem fog előfordulni többet.
2/4 anonim válasza:
Szerintem igen, de ha nyugtalan vagy, akkor hívd fel a dokit:)
Ha jól emlékszem az én kutyusom is szinte naponta, kétnaponta hányt akkor, amikor a fogait váltotta.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszaitokat. Kicsit megnyugodtam. A hányás minden esetben még a reggeli előtt fordul elő, ezzel ébreszti a családot. Naponta háromszor eszik még, most igyekszem kicsit későbbre kitolni a vacsora időpontját, mert arra is gondoltam, hogy nagyon éhes lehet reggelre.
2011. jan. 5. 09:20
4/4 anonim válasza:
Az én kutyám most 9 hónapos, amikor ő fogzott akkor ő is gyakran hányt. Nincsen semmi baja, a fogzással jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!