Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit csináljak? (Felhoztunk...

Mit csináljak? (Felhoztunk egy kan kutyát az utcáról)

Figyelt kérdés
Van egy alig több, mint fél éves pumi puli keverék szukám és ma a szüleim felhoztak egy németjuhász fiút, szerintem olyan 1éves lehet, de nem tudom biztosan. Az a baj, hogy a kutyám nem akarja magához közel engedni, az elején még meg is akarta kapni, amikor a kan kutya közeledett. Most már kicsit enged neki, de ha túl közel megy, elszalad előle...Amúgy én úgy látom, hogy a kan többet akar, mint barátság, mert mindig hátulról közelíti meg. Az én kutyám még nem tüzel. Mit csináljak engedjem , hogy közeledjen a nagy kutya vagy mi legyen? É shogy barátkoztassam össze őket? Amúgy nem marad itt örökre a németjuhász.
2011. jan. 4. 23:54
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
jójó amúgy igen itt szokott aludni az ágyon vagy az ágy alatt:) csak sajnálom a másik kutyust is mert kaparja néha az ajtót meg nyíg de biztos túléli
2011. jan. 5. 02:11
 12/16 anonim ***** válasza:
Mivel ő még új, bármilyen szabályt el lehet vele fogadtatni anélkül, hogy sértődés lenne belőle, alkalmazkodni fog. Viszont mivel ezzel a kutyád kiváltságos helyzetét erősíted, és nem ő a domináns, legyen gondotok rá, hogy ne torolhassa meg rajta a németjuhász. Nem az a lényeg, hogy sajnálni kell-e, vagy hogy rossz-e neki, hogy ő nem mehet be oda, hanem a két kutya kapcsolata, a következmények. Amikor már meg lehet bízni a kanban, akkor alhatnak így, mert az azt jelenti, hogy a kutyád is megbízik benne. Tulajdonképpen a saját kutyád fogja jelezni, hogy mikor lehet megbízni a kanban.
2011. jan. 5. 02:44
 13/16 anonim ***** válasza:
Azt is jónak tartanám ha a szukát (pláne mivel eleve keverék) minnél előbb ivartalanítanátok. (ez később is jól jöhet még mindenki számára...)
2011. jan. 5. 11:58
 14/16 anonim ***** válasza:
előző jól mondja skacok ivartalanitani kell szuka és kan baszni akarnak egymásal vemhes (aza terhes lesz)kiskutyái lesznek. németjuhászt plakátold ki fényképét neten hirdesd menhelyet keresd fel németjuhász fajtamentőkel.
2011. jan. 5. 14:13
 15/16 A kérdező kommentje:
áá tök mindegy nagyon mérges vagyok anyám barátja reggel lement a németjuhásszal sétálni és ott hagyta merthogy szagot kapott és biztos haza ment hihetetlen...
2011. jan. 5. 17:32
 16/16 anonim ***** válasza:
Okos férfi....
2011. jan. 5. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!