Mit csináljak? (Felhoztunk egy kan kutyát az utcáról)
Figyelt kérdés
Van egy alig több, mint fél éves pumi puli keverék szukám és ma a szüleim felhoztak egy németjuhász fiút, szerintem olyan 1éves lehet, de nem tudom biztosan. Az a baj, hogy a kutyám nem akarja magához közel engedni, az elején még meg is akarta kapni, amikor a kan kutya közeledett. Most már kicsit enged neki, de ha túl közel megy, elszalad előle...Amúgy én úgy látom, hogy a kan többet akar, mint barátság, mert mindig hátulról közelíti meg. Az én kutyám még nem tüzel. Mit csináljak engedjem , hogy közeledjen a nagy kutya vagy mi legyen? É shogy barátkoztassam össze őket? Amúgy nem marad itt örökre a németjuhász.2011. jan. 4. 23:54
11/16 A kérdező kommentje:
jójó amúgy igen itt szokott aludni az ágyon vagy az ágy alatt:) csak sajnálom a másik kutyust is mert kaparja néha az ajtót meg nyíg de biztos túléli
2011. jan. 5. 02:11
12/16 anonim válasza:
Mivel ő még új, bármilyen szabályt el lehet vele fogadtatni anélkül, hogy sértődés lenne belőle, alkalmazkodni fog. Viszont mivel ezzel a kutyád kiváltságos helyzetét erősíted, és nem ő a domináns, legyen gondotok rá, hogy ne torolhassa meg rajta a németjuhász. Nem az a lényeg, hogy sajnálni kell-e, vagy hogy rossz-e neki, hogy ő nem mehet be oda, hanem a két kutya kapcsolata, a következmények. Amikor már meg lehet bízni a kanban, akkor alhatnak így, mert az azt jelenti, hogy a kutyád is megbízik benne. Tulajdonképpen a saját kutyád fogja jelezni, hogy mikor lehet megbízni a kanban.
13/16 anonim válasza:
Azt is jónak tartanám ha a szukát (pláne mivel eleve keverék) minnél előbb ivartalanítanátok. (ez később is jól jöhet még mindenki számára...)
14/16 anonim válasza:
előző jól mondja skacok ivartalanitani kell szuka és kan baszni akarnak egymásal vemhes (aza terhes lesz)kiskutyái lesznek. németjuhászt plakátold ki fényképét neten hirdesd menhelyet keresd fel németjuhász fajtamentőkel.
15/16 A kérdező kommentje:
áá tök mindegy nagyon mérges vagyok anyám barátja reggel lement a németjuhásszal sétálni és ott hagyta merthogy szagot kapott és biztos haza ment hihetetlen...
2011. jan. 5. 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!