Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A felnőtt kutya is 100%-osan...

A felnőtt kutya is 100%-osan hozzám tud szokni?

Figyelt kérdés

Felnőtt kutyát szeretnék, de olyan fajtát, amire mindenki azt mondja írja, hogy ez a fajta nagyon ragaszkodik a gazdájához, és szinte folyton vele akar lenni, és nagyon csak egy embert fogad el igazán gazdájának.

Ha nem kölyök kutyaként kerül hozzám, akkor is megszokja, és szeretni fog, mintha csak én neveltem volna mindig is?

2011. jan. 4. 18:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen.Ha jól bánsz vele,idővel megfog szokni.Fogja keresni a gazdáját egy ideig feltéve ha jó gazdája volt,de ez elmúlik.Szegénynek nincs más választása.Sokat legyél vele az első időkben,lehetőleg éjszakára ne engedd ki,és sokat foglalkozzál vele.
2011. jan. 4. 19:03
 2/5 anonim ***** válasza:

A felnött kutyát is magadhoz tudod szoktatni...Hisz a blökiknek az a gazdájuk akik enni adnak nekik és törödnek vele.Jó lehet hogy nem lessz 100%-kos de ha mindent jól csinálsz akkor elég jól megtud szokni.Ha egy gazdi megszabadul a kutyájától azt megérdemli hogy az embertársai is elhadják mert ha veszel egy blökit akkor azt örökre vegyed és ne csak azért mert olyanod van.

Még annyit hogy ha kölyök kutyát szerzel akkor azt legalább Te neveled...de mielött tenyésztőhöz vagy piacra mennél vásárolni elötte nézz körbe a környékbeli kutyamenhelyeken!!!

Üdv!

2011. jan. 4. 19:09
 3/5 anonim ***** válasza:

A neked megfelelő kutya a schnauzer! Egy gazdás kutya, hozzám is felnőtten került (több is de csak ideiglenesbe, nálam csak 1 maradt) és pár hét alatt olyan kötödés tud kialakulni mintha első perctől te nevelnéd. Több fajtával is volt már dolgom, de a snaci tényleg az a kutyafajta aki nem szeret vagy kötődik, hanem rajong, követ mindenhova, folyton keres, néha már nyomasztó.

Írjál nekik:

schnauzermentok@gmail.com

[link]

2011. jan. 4. 19:52
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem Eurázsiait válassz, már ha bejárhat a lakásba is és nem kennelben tartod. Ő szószerint a kutya, aki a gazdájáért él. 2 tenyésztő van M.o.-n, a Siberian Diamondland-ot ajánlom, ha eurázsiait választasz. Ő csupán egygazdás, mindíg a gazdája körül sündörög, imádattal veszi körül. Szerintem neked ő a megfelelő :)
2011. jan. 4. 20:01
 5/5 anonim ***** válasza:
Elötte nézz szét a menhelyeken!!!!!
2011. jan. 4. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!