Mennyiért vállalhat Cesar Milan egy terápiát szerintetek?
Figyelt kérdés
Általában szoktan nézni a Nationalon ezt a fazont, és kíváncsi lennék, milyen tippeket adnátok vajon mennyiért csinálja? Pl: ha te vagy az aki felhívja te mire számítanál mekkora lesz a számla a végén?2011. jan. 4. 11:47
11/22 anonim válasza:
Volt már rá példa hogy átment Dakotába
12/22 anonim válasza:
a műsort ha tényleg nézed még ny-ban is járt nem csak californiában, és gondolom ez úgy van mint más reality-knék hogy ha szerepel a tv-ben az eseted akkor ingyen van. ez bevett gyakorlat tvshowknál
13/22 anonim válasza:
Volt egy epizód, amiben alanyt keresett, az úgy nézett ki, hogy egy bevásárlóközpont parkolójában várták a kutyásokat kutyával együtt, egy pultnál el kellett mondani a történetüket, és ha tetszett a válogatóbrigádnak, akkor bekerülhetett valaki a műsorba. Kb. 200 kutya-gazdi páros volt ott, ha nem több.
15/22 anonim válasza:
olvastam a könyvét 360 dollár a tanácsadás , gondolom per alkalom.. persze az államon belül.
16/22 anonim válasza:
Én is szeretem nézem ismerem 100 részét 21:00-tól:23:00 ig télleg 1 vagy max 2x-szer volt hogy ő kereset problémás kutyás gazdigat néhányan lettek kiválasztva, dollárba 1ötbb mint 1 millirád $ a termékeit kiadják a tévé fizet műsorokért celebeknek. Ő nem magyar ahhoz neked kell kimenned nagyon sok trilliárd forintba átszámolva kerülne meg minden.
17/22 anonim válasza:
Az lenne jópofa, hogyha itt Magyarországon összefogna mondjuk 100 kutyás és meghívná egy vagy két hónapra őt. Így nem tartom kizártnak, hogy ki lehetne mozdítani az Államokból és még tán nem is lenne megfizethetetlen.
18/22 zsuzsabazsa válasza:
350 dollár egy sima tanácsadás.
20/22 anonim válasza:
350 de gondolom Mo-ra ki se jönne:D Pedig tehetséges!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!