Vélemények EB-DORÁDÓ Kutyasuliról (Tárnok)?
Figyelt kérdés
Kérdésem az lenne, hogy mik a tapasztalataitok az EB-DORÁDÓ-val kapcsolatban? Szeretném oda járatni a kutyusomat, de csak is jó helyre vinném.
Előre is köszi a válaszokat! :)
2011. jan. 3. 18:10
1/4 anonim válasza:
Bocsi , nem tudok róla mit mondani mert nem ismerem , de szerintem menj el egy foglalkozásra és nézd meg hogyan zajlik és hogy tetszik-e.Hiába mondják mások mondjuk hogy jó , ha neked nem tetszik.
2/4 anonim válasza:
Nem tudom, milyen módszerrel dolgoznak, de tényleg jót akarsz a kutyusodnak, akkor én a tükör módszeres kutyaiskolákat ajánlanám, ahol klikkerrel tanítanak.
A klikkerről itt olvashatsz: [link]
A tükör módszerről: [link] és [link]
És a tükör módszerrel, klikkerrel dolgozó kutyaiskolák listája: [link] index.php/tukor-iskolak/tukor-iskolak-szintek-szerint
3/4 anonim válasza:
Ma az ország legkiemelkedőbb munkakutyás iskolája. Persze, ez nem jelenti azt, hogy kedvencekhez ne értenének. Egy kiváló tudású kiképző gárda van ott.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! :) És a segítséget! :)
2011. jan. 3. 20:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!