Nekem ezen a nyáron alakult ki a kutya imádatom. És nektek mikor? És mi csalogatta elő?
nagyszüleim kutyatenyésztők voltak, már ovi előtt kutyakiállításokra jártam velük :)
(mondjuk ehhez képest mostanra jól elhúztam munkakutyás irányba :D)
Én, amikor nyáron a mamámnál voltam, mindig csak kint a kutyákkal játszottam, már pár évesen is :) 2 golden retrieverje volt, mindig a teraszról nézett engem, hogy élvezem a kutyákkal való játékot. Én már így születtem. Sosem érdekelt a számítógép, a vásárlás, mint amiket a mai fiatalság részesít előnyben. Én mindenhol a kutyákat kerestem. Egyszer, amikor az iskolában a házi feladatunk az volt, írjunk egy fogalmazást a szeretetről, anyák napjára, én a mamám 2 goldenjéről írtam, nem is volt kérdés, kikről. Elég furának tartották a társaim, hogy anyák napjára nem az anyukámról írtam.. Én mégis a kutyákról írtam. Az előadásom nagyon jól sikerült, a szüleim teljesen meg voltak hatva, hogy ilyen szépen látom a világot már 9 évesen, ekkor voltam 3. osztályos. :) A nagymamám segített megfogalmazni a fogalmazást, a nagyi volt a mindenem, mindenben számíthattam rá.
A szüleim ez után a fogalmazásom után döntöttek úgy, kaphatok egy kutyát. Teljesen meglepi volt számomra, elvittek egy tenyésztőhöz, ahol kiválaszthattam az álomkutyámat :) Sajnos ő azóta eltávozott tőlünk, 16 éves koráig boldogította az életem. Ő is egy Golden Retriever volt, a szüleim segítettek a gondozásában, de már 12-13 évesen magam sétáltattam, és a kutyaiskolába is én jártam vele. Hihetetlen érzés volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!