Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Van valakinek tapasztalata...

Van valakinek tapasztalata ürülékevő kutyával? Hogyan lehetne leszoktatni róla?

Figyelt kérdés

Sajnos a Fennel módszer nem jön be, valószínűleg nem ugyanaz a kiváltó ok mint a könyvben írt példánál.

Csak az udvaron csinálja, és csak ha nem látjuk....és nem csak a sajátját eszi, hanem a többiekét is, tehát az emésztetlen ásványi anyagok is ki vannak zárva.

2009. jan. 27. 16:14
 1/6 anonim ***** válasza:
Én egyszerűen úgy szoktattam le a kutyámat róla, hogy leszidtam, mint ha bármi más rosszat csinálna. Idővel rájött, hogy nem szabad.
2009. jan. 29. 10:49
 2/6 A kérdező kommentje:

mind mondtam akkor csinálja ha nem látjuk....tehát pl. mikor dolgozom.

Ha otthon vagyok naná hogy rászólok, ezért nem csinálja előttem :)

a bunkó fackalap meg remélem nem én vagyok :D

2009. jan. 29. 11:43
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem az első hozzászóló anyja sokat csuklott ezen beírás után.

Az én kutyám prémium minőségű tápot eszik, nem eszi az ürüléket.

De volt már, hogy elfogyott a táp és eltelt 1-2 nap mire volt időm venni, olyankor vmi gagyi konzervet kevertem neki össze főtt tésztával.

Na akkor ő is felzabálta.

Ő sem ette mikor ott voltunk, de arra is volt példa. Rászóltunk, sunyított, tudta, hogy nem szabad, de utána megint előfordúlt.

Az én kutyám reggel és este intézi el a dolgát.

A mostani táptól nagyon kevés, és kemény a széklete, ebből látszik, hogy az már tényleg csak kitünően hasznosított salakanyag. Nem is eszi meg, de sűrűn takarítunk utána, nem áll sokáig az udvaron.

2009. jan. 29. 12:50
 4/6 anonim ***** válasza:
2. Válaszoló vagyok. Nem te vagy a fackalap:D és haragudj, figyelmetlenül olvastam el a kérdést. Egyetértenék az utánam szólóval, valóban lehet, hogy valamilyen vitaminhiánya van
2009. jan. 29. 12:58
 5/6 A kérdező kommentje:

Elgondolkodtató ez a prémium táp dolog.

Nem rossz tápot kap, de nem is prémiumot. Középkategóriás tápunk van. Mivel Ő nagyon beteges rengeteg vitamint, kiegészítőket gyógyszereket kap.

Egyébként mi is takarítunk :D

De sajnos az én legnagyobb bánatomra 8 órát dolgozok naponta... :( azalatt vígan megtömi magát kaksival...

kipróbáljuk a táp dolgot és köszönöm!

2009. jan. 29. 15:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Az ételeikbe tegyél bele ananászt!!!
2010. nov. 18. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!