Van valakinek tapasztalata ürülékevő kutyával? Hogyan lehetne leszoktatni róla?
Sajnos a Fennel módszer nem jön be, valószínűleg nem ugyanaz a kiváltó ok mint a könyvben írt példánál.
Csak az udvaron csinálja, és csak ha nem látjuk....és nem csak a sajátját eszi, hanem a többiekét is, tehát az emésztetlen ásványi anyagok is ki vannak zárva.
mind mondtam akkor csinálja ha nem látjuk....tehát pl. mikor dolgozom.
Ha otthon vagyok naná hogy rászólok, ezért nem csinálja előttem :)
a bunkó fackalap meg remélem nem én vagyok :D
Szia!
Szerintem az első hozzászóló anyja sokat csuklott ezen beírás után.
Az én kutyám prémium minőségű tápot eszik, nem eszi az ürüléket.
De volt már, hogy elfogyott a táp és eltelt 1-2 nap mire volt időm venni, olyankor vmi gagyi konzervet kevertem neki össze főtt tésztával.
Na akkor ő is felzabálta.
Ő sem ette mikor ott voltunk, de arra is volt példa. Rászóltunk, sunyított, tudta, hogy nem szabad, de utána megint előfordúlt.
Az én kutyám reggel és este intézi el a dolgát.
A mostani táptól nagyon kevés, és kemény a széklete, ebből látszik, hogy az már tényleg csak kitünően hasznosított salakanyag. Nem is eszi meg, de sűrűn takarítunk utána, nem áll sokáig az udvaron.
Elgondolkodtató ez a prémium táp dolog.
Nem rossz tápot kap, de nem is prémiumot. Középkategóriás tápunk van. Mivel Ő nagyon beteges rengeteg vitamint, kiegészítőket gyógyszereket kap.
Egyébként mi is takarítunk :D
De sajnos az én legnagyobb bánatomra 8 órát dolgozok naponta... :( azalatt vígan megtömi magát kaksival...
kipróbáljuk a táp dolgot és köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!