Milyen kutyára rossz hatással lévő emberi ételt tudtok mondani?
A válasz megírásának időpontja: ma 11:05
Én is ezért kérdeztem, mert akkor rohanok a paphoz.
Meg vagyok győződve, hogy a kiskutyámba az ördög bújt. :)))
Az én kutyám nagyon szereti a gyümölcsöket, zöldségeket, sajtot stb :) Ezeket nyugodtan adhatod neki.
Amiket nem szabad: csoki, szőlő, mazsola, chips, energiaital, csípős ételek, fűszeres ételek, csöves-szilánkos csont. Csöves-szilánkos csontnak számít a csirke, kacsa, szárnyas csontok. Marha, vagy disznó csontot nyugodtan lehet nekik adni, pl a marha térdet nagyon szereti a kutyám :)
De azért ne adj neki emberre is ártalmas szemeteket.. Gondolok itt az energiaitalokra, sós chipsekre, csokis kekszekre, stb. Ezekkel magadat is mérgezed, és még őt is.
Egy dolgot kihagytam: sört se adj neki. A pasim nagyon viccesnek találta, hogy egy hétig mindennap kapott a kutyánk egy fél pohár sört. Csak a végén az lett belőle a baj, hogy gabonaallergiás lett a kutya.. rengeteget szenvedtünk vele, sosem értettem, mitől lehet gabonaallergiája, mivel gabonamentes tápot kapott és mellette husikat. Aztán a pasim bevallotta hogy együtt szoktak sörözni.. na mondom tök jó. Szóval sört semmiképpen se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!