Győr környékéről kellene nekem egy mudi, valaki tud tenyésztőt a környéken? Vagy akinek van eladó?
Normális tenyésztőtől 40-50 ezerért kapsz mudit - nem egy drága fajta -, akinek a szüleit és a többi felmenőjét szűrték diszpláziára és különböző örökletes betegségekre. Ráadásul a mudiknál nagyon meg kell nézni honnan veszed mivel sok közöttük az epilepsziás. Én nem vennék akárkitől és akárhonnan - ha kéne Szegedig vagy még tovább utaznék, nem ez a lényeg, csak h jó és megbízható tenyésztőt találjak és olyan szülőpárt akiknek a tulajdonságai tetszenek.
Itt érdeklődj:
De a mudiknak van fajtamentése is, ha sajnálsz "kidobni" pénzt egy jó kutyáért akkor inkább fogadj örökbe:
Első válaszolónak:
egyáltalán nem ugyanazt a minőséget kapod. Egy kutya nem abból áll h megszületik és csókolom. A tenyésztés lényege pont az h csak a legjobb egyedekből hozzunk ki még kiemelkedőbb tulajdonságokkal bíró, a fajtajelleget maximálisan hordozó, egészséges kutyákat.
De valószínű h feleslegesen koptatnám a billentyűzetet, mert az egyik füleden be, a másikon ki és még el se gondolkoznál rajta mert van egy berögzült véleményed, amit tényekkel sem lehet megingatni. Így teljesen felesleges. Csak az a kár, h miattad és a hozzád hasonlóan gondolkodók miatt mennek tönkre egyes fajták.
Szia!
Nem tudom, hogy hány éves vagy, de nekünk van eladó Mudink. Ára: 35 000 Ft. Van 4 kislány és egy fiú. Szép egészséges, játékos kutyulik. 8 hetesek. Két lány fekete, a többi kicsi zsemle színű. Törzskönyvesek. Szobatisztaságra előneveltek. Egy kis ajándék kezdő csomagot is adunk hozzá. A kötelező oltásokat megkapták és még féregtelenítve is vannak. Családi környezetben vannak nevelve.
Érd.: 06304054337
Ja és most is felhívhatnak engem.
A nevem: Nagy Hajnalka
Gratulálok! Nagyon körültekintően választhattál... Én az életben nem vennék így kutyát. Ki tudja ki fia ki borja, de legalább mudi... :o)
Sok sikert hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!