Mit tegyek? A tacskómmal?
Itt vannak Fülesről (a tacskómról képek):
Most már látjátok hogy fajtiszta?? És vannak papírjai is esküszöm! Csak mikor kölyök volt a tenyésztő, (NEM A SZOMSZÉDONK!!) UV lámpát rakott fölé és leperzsekődött a szőre. De azóta begyógyult! (mellesleg Pécsről hoztuk, én meg Nagykátai vagyok!) Csak egy heg maradt neki, amin nincs szőr. (de csak egy kis helyen) És az hogy 6-7 éves pedig úgy értem, hogy hát közelebb van a 7-hez.
attól még, hogy fajtatiszta és vannak valamiféle papírjai semmi okod nincs arra, hogy egy ilyen kutyát szaporítsál-ehhez nem elég az elemi iskola elvégzése, komoly szakma a tenyésztés nem abból áll, h 2 szimpatikus egyedet összeeresztünk és majd lesz valami...!
a kutyának is egy boldogabb, egészségesebb nyugdíjas élete lehet ha ivartalanítattjátok-már ha számít nektek valamit is a kutya boldogsága...
Minden kutya FAJtiszta,a keverék is,de nem minden kutya FAJTAtiszta.
Annyiszor és annyian leírtuk már ide,hogy melyik mit jelent...
Sajnos nem csak szaporítók, de tenyésztők (világhírű drótszőrű magyar vizsla tenyésztő) is ad ki kölyköt 6 hetesen. Utána lehet nézni, de így van. Akinél évente 5-6-7 alom van, azoknál már ez tendencia...de attól még ő még "tenyésztő" mert az ilyen hozzáállás nála nem jár semmilyen következményekkel.
Viszik a kutyáit, mint a cukrot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!