Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mekkora lesz a keverék kutyám?

HannaH09 kérdése:

Mekkora lesz a keverék kutyám?

Figyelt kérdés
Keverék kutya 12 hetes 4 kg nem tudom, milyen keverék. Valaki segítsen, mekkora lesz
2010. dec. 30. 12:21
 1/8 anonim ***** válasza:
Esetleg ha linkelnél egy képet,meg tudnánk saccolni,milyen fajták keveréke és akkor tudnánk valami közelebbit mondani.Így nem sokat tudunk róla:)De nézd meg a mancsait,ha nagyok,olyan kis,,tömörek"nagyobb testű lesz.
2010. dec. 30. 12:25
 2/8 anonim válasza:
Jézusom!Hát szerinted ezt honnan a bubánatból tudjuk?Ha esetleg egy képet felraknál még az alapján talán.Na de így....
2010. dec. 30. 12:27
 3/8 anonim ***** válasza:
Jól irta az első. Nézd meg a tappancsait, abból lehet következtetni, hogy mekkora lesz.
2010. dec. 30. 12:39
 4/8 A kérdező kommentje:

Sajna nem tudtam még lefényképezni mert utálja és nem lehet elkapni:D

De amúgy én valami staffi/pitbull féleségre saccolok mert nagyon szép kiállása van, izmos, és a tartása tipikus olyan.

[link]

Itt ez a link, annyi, hogy a feje nem olyan szögletes az orránál, kicsit inkább hosszúkásabb.És barna a szeme, de a színek megegyeznek. Pár milivel a szőre is hosszabb (nem hosszúszőrű)

2010. dec. 30. 12:43
 5/8 anonim ***** válasza:
hát szerintem olyan középtermetű lessz
2010. dec. 30. 13:04
 6/8 anonim válasza:
szerintem is
2010. dec. 30. 13:09
 7/8 Akiteki ***** válasza:

Ha tudod, hogy 12 hetes, akkor feltételezem, hogy legalább az anyját láttad. Az egy kiindulási alap, hogy ő mekkora.

A 4 kg sokat nem mond, mert pl. egy bulldog tömörebb, mint egy afgán agár és ennyi idősen kb. azonos súlyban lehetnek.

2010. dec. 30. 13:49
 8/8 anonim ***** válasza:
boxer pitbull keverék cuki kutya. ha az anya vagy az apát látod már tudod mekkroa lesz közepes testü lehet
2010. dec. 30. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!