Mit tudtok a Darling kutyakajáról?
a legrosszabb kutyakaják közt van még csak nem is közepes minőségű...
bár van akinek beválik...de keress vissza....sokszor kitárgyalták már a kutyatápokat
Melyikra gondolsz?
Én a konzervet kóstóltam, ( minden kaját megkostolok a száraz tápon kívül ) sokkal finobban van ízesítve mint az ócsóbb konzerv.
A száraz tápja is fini lehet, bár szerintem ez inkább kutya függő.
Az enyémek imádják, pedig adtam nekik régen drágább tápot is. De azt nem ették annyira. Csak egy éves korig nem lehet bármit adnom nekik, de már kinőtték. :-D
Én azt javasolnám,hogy elöbb kicsit vegyél belőle, és ha bejön akkor hajráááá. :-)
Sok vacak táp azért ízlik jobban a kutyáknak, mert tele van íz-szagfokozó anyagokkal. De vitamin és ásványi anyag értékük mondhatni nulla.
Szóval olyat keress, vegyél, amiben vitaminok és ásványi anyagok is vannak! Erre van szüksége egy kutyának. Nem pedig az íz- és szagfokozó vackokra, amik akár még károsak is lehetnek számára.
11:09 vok.
Én Darling tápot adok nekik, de főtt kajába teszek kiegészítésnek.
A főtt kajában vannak mindenfélék, ( konyháról hozza nővérem ) hús, zöldségek stb.
Szal nekünk ez a fajta ,ócsó' táp tökéletes.
Jó!
- Jó sz..r
- Jó olcsó
- Jó sokat kell adni belőle
- Jó sokat sz...ik tőle a kutya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!