Melyik a legkisebb kutyafajta?
Figyelt kérdés
2010. dec. 30. 10:51
2/13 anonim 

válasza:

plüss kutya xD na jó nem, igazából nem tudom
5/13 anonim 

válasza:

a Csivava és a Yorkshire terrier, tegnap mondták a 101 Nagykutyában.
6/13 anonim 

válasza:

Csivava és az ún,,extra mini yorkie".Kár,hogy szerencsétlen fajtát annyira miniatürizálták és túltenyésztették,hogy egy rakás örökletes betegsége van...
7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, én is néztem, de akkor valószínűleg nem figyeltem.
Meg tegnap a 101nagykutyában azt is mondták hogy van az a Csorki fajtájú kutya (a yorkshire terrier és a csivava keresztezik egymást) én rákerestem a googlen de nem találtam.Akkor ez most hogy van?
2010. dec. 30. 12:39
8/13 anonim 

válasza:

Nekem csivavám van, és nem egy nagy darab kutya az biztos. Most a téli bundájával 2,5 kiló. :)
9/13 Akiteki 

válasza:

Hivatalosan a standard szerint a csivava a legkisebb.
Nem láttam az említett műsort, de fajtát kérdeztél, nem keverék kutyákat. Olyan, hogy csorki, olyan nincs.
10/13 anonim 

válasza:

Igen, a fajtaleírás szerint a csivavák a legkisebbek 1-3 kilogrammos testsúllyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!