Szerintetek nem fognak összeverekedni?
Minden menhelyről ingyen lehet elhozni kutyust, de minden gazdi hagy ott valamennyi pénzt adományként, vagy vesz egy zsák kutyakaját és pár doboz konzervet.
Én legutóbb 2 15 kg-s Chappi tápot vittem nekik, ott örülnek mindennek :) De mondjuk én nem fogadtam örökbe, sajnos mi már nem tudunk :( De amikor több pénzem van, szoktam bevinni kutyakaját, az fogyóeszköz mindenhol :)
Lefekvés előtt végre egy értelmes gazdijelölt!
Köszönöm Kedves Kérdező, ma már szépeket fogok álmodni!
Melyik Herosztól? Mert ha a Székesfehérváriból, ott fizetni kell az örökbefogadásért, oda járok önkéntesnek. De ha már ott, akkor szerintem mindegyikben. A kutya méretétől, oltásaitól és ivartalanításától függ a kutya ára, 4000-8000ig, de szerintem a tiéd 4000 körül lesz, mivel kistestű. Egyébként szerintem ellesznek a másik kutyáddal, kérdezd meg a dolgozókat, hogy viselkedik a kiválasztott kutyus a többi kutyával, mennyire domináns stb.
De amúgy a csivavák a fajtársaikkal vannak el legjobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!