Na, most kutyasétáltatás közben odajött hozzánk egy palotapincsi. Nem volt gazdája és mondtuk anyával hogy nem hajuk kint -10 fokban, úgyhogy felhoztuk..Holnap meg teszünk ki hirdetéseket a gazdájának.
De nekem yorkim van és fogalmam sincs hogy egy palotapincsivel mit kell csinálni.. van olyan dolog amit nem ehet vagy valami ilyesmi?
2010. dec. 29. 18:50
1/9 A kérdező kommentje:
És ezzel a "kan szaggal" lehet valamit kezdeni?
2010. dec. 29. 18:51
2/9 anonim válasza:
Fürdesd meg őt, de vigyázz, meg ne fázzon. Fiú, vagy lány?...és a te yorkid? Egyébként mindent ehet, amit a yorki eszik.
2010. dec. 29. 18:57
3/9 Akiteki válasza:
Ugyanolyan kutya, mint a másik, ő is olyat eszik mint más kutya.
Kan szag?? Nálam egyforma szaga van minden neműnek. Szerintem simán koszos. Elviheted kozmetikushoz, de nem hiszem hogy egy napra megérné.
2010. dec. 29. 18:57
4/9 A kérdező kommentje:
fiú, az enyém meg lány.. de nem "próbálkozik". szerintem nem kell megfürdetni mert nagyon ápolt.. jól van, akkor etetés megoldva..
de a sétáltatással lesznek még gondok, mert csak egy hám/pórázunk van :/
2010. dec. 29. 19:00
5/9 anonim válasza:
Ugyanazt eszi, mint a yorki. Teljesen ugyanúgy működik. Kutya - kutya, mindkettő. :)
Arra vigyázz, hogy ha ellentétes neműek, ne mássza meg a kutyád, meg egyébként is... ne kapjanak össze.
2010. dec. 29. 19:00
6/9 A kérdező kommentje:
Már úgy ahogy összeszoktak.. az enyémnek nem tetszett először annyira a másik kutya, de már nem veszekszenek..:)
2010. dec. 29. 19:04
7/9 anonim válasza:
Azért nagyon ne éld bele magad, hogy megtarthatod! Ha tényleg ápolt, akkor valószínűleg van gazdája, lehet, hogy csak elszökött! Rakjatok ki mindenképpen képpel ellátott hirdetéseket, mert ha van gazdija, akkor már nagyon hiányzik neki, és várja haza! Képzeld bele magad az ő helyébe...
2010. dec. 29. 19:07
8/9 A kérdező kommentje:
Tudom, és holnap teszek is ki hirdetést.. már szerkesztem össze World-ben és ki nyomtatom.. nyakörv is van rajta:) úgyhogy minél hamarabb meg kell keresni a gazdiját.
2010. dec. 29. 19:09
9/9 Akiteki válasza:
Állatorvosnál megnézethetnéd, hátha van benne chip. Akkor gyorsan meglesz a gazdája.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!