Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Golden Retriever? Méretek?

Golden Retriever? Méretek?

Figyelt kérdés

[link]

Itt vannak méretek ennél a terméknél de nem tudom melyik a legmegfelelőbb méret egy golden retrievernek.

2010. dec. 28. 11:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Mivel nagytestű, szerintem mondjuk az L-es méret, vagy az XL-es. De ha megrendeled, és nem jó, lehet, hogy kicserélik neked, nem tudom.
2010. dec. 28. 11:55
 2/4 anonim válasza:
Figyelj rá oda, hogy nagyon vastag lesz a nyaka. A mienk fél éves, új nyakörvet kellet neki vegyünk
2010. dec. 28. 12:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Nincs a kezed ügyében -másképpen mondva közeledben -, mert akkor csak egy centi kell megmérni.
2010. dec. 28. 12:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem elsőre egy kölyöknek elég olcsóbb kicsi póráz, és nyakörv, aztán úgyis cserélned kell ahogy nő, és idővel arra is ráérzel, hogy melyik akényelmes neked, és melyik akutyának.
2010. dec. 28. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!