Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Vettem egy 3 honapos törzsköny...

Bagzy kérdése:

Vettem egy 3 honapos törzskönyvezet nemet juhaszt, s azt szeretnem kerdezni, hogy a hatso labai mintha csampasak lennenek, a gazdaja azt mondta, hogy vegyem vissza az ettetését!? Betteg lehet vagy majd idövel normalizalodik-e az alapota?

Figyelt kérdés
2010. dec. 27. 22:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

ha minőségi (szuperprémium) tápot kap, akkor nem kell neki plusz kalcium! ha a Ca-P egyensúly borul, azzal még árthatsz is a kutyának...

jól írta az utolsó 4 válasz, ez sajnos "fajtajelleg", ki fogja nőni, illetve segíthetsz rajta azzal, hogy lehetőleg soványan tartod, és izületvédőket adsz neki.

2010. dec. 28. 14:04
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Kérdés, mivel eteted?

Vigyázni kell a kálcium adásával. Többet árt, mint használ. Én fogzáskor adok , de az ajánlott adag felét csak. Természetesen jó minőségű termékből.

2010. dec. 28. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!