Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit kérdeznétek egy kutyakikép...

Mit kérdeznétek egy kutyakiképzőtől?

Figyelt kérdés

Ha lenne rá lehetőségetek, hogy kérdezzetek egy nagyon jó kutyakiképzőtől, hihetetlenül ért a kutyákhoz.

Akkor mi(k) lenne(nének) a kérdés(ei)d??

Akármiről írhattok. Nekem nem jut eszembe semmi értelmes kérdés most. Segítsetek! köszönöm előre is :)

2010. dec. 27. 20:29
 1/8 anonim ***** válasza:
Hogy a hiába kezelt epilepsziás kutyám személyiségtorzulása meddig fog tartani és mi az amivel könnyebbé tehetném a hátralévő életét, akár mozgás, akár kaja, akár játék.
2010. dec. 27. 20:33
 2/8 anonim ***** válasza:

Én a valaha tapasztalt legneccesebb helyzetekről kérdezősködnék, mert utólag is jó tanulni.

Egyébként ki az a kiképző? :)

2010. dec. 27. 20:42
 3/8 anonim ***** válasza:
Miért morog a kutyám, még néha rám is, amikor tudja, hogy nem szabad...
2010. dec. 27. 20:42
 4/8 anonim ***** válasza:
A másik. Mi aleghatékonyabb büntetés amit lehet alkalmazni kutyánál?
2010. dec. 27. 20:43
 5/8 anonim ***** válasza:

És az ő nehéz eseteiről is, mert ezek szerint ő sokat látott :)

De tényleg, ki ő?

2010. dec. 27. 22:24
 6/8 A kérdező kommentje:

Nos Halász Árpádról lenne szó. Lehet lesz rá lehetőségem hogy találkozzam vele. Legszívesebben kérdésekkel bombáznám, azonban mégsem jut eszembe semmi értelmes kérdés, ezért kértem a segítségeteket :)

Egyébként vannak nagyon jó kérdések, köszönöm szépen:)

Várom még a válaszokat!

2010. dec. 27. 22:36
 7/8 anonim ***** válasza:

Most te egy interjúra készülsz? HA felteszem a kérdésemet hogyan fogom megkapni a választ?

Engem nagyon érdekelne milyen kutyafajtát ajánlana egy teljesen kezdőnek, ha őrző-védőzni szeretne?

2010. dec. 28. 11:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Segítek egy kicsit a kérdezőnek :) Halász Árpád a Gödöllői kutyaiskola vezetője, őrző-védő segéd, bíró,oktató.
2010. dec. 28. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!