Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyám fájlalja a labat...

A kutyám fájlalja a labat (többi lent)?

Figyelt kérdés
a kutyám fájlalja a lábát már 1 napja nem lép ra semmifélekepp, és ha megis akkor sir.Nincs benőve a korme , nem esett nem csiált semmi olyant.Lehet az oka ennek az is, hogy tul hamar nött?? (jobb elso laba faj)ha szamit valamit!!
2010. dec. 27. 05:21
 1/5 anonim ***** válasza:

felsértette vmivel, vagy elvágta, esetleg vmi tüske belement. miért nem nézed meg a tappancsát??? óvatosan masszírozd meg, ha erre nem sír, akkor nem a talpával van a baj, hanem izülettel, esetleg törés....

szóval állatorvos!

a helyesírásod meg hagy némi kivetnivalót maga után :-)

2010. dec. 27. 05:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Az lehet, hogy hirtelen nőtt és azért fájlalja. Orvosnál nem voltatok? Ő talán jobban megtudná mondani. Kapott csont és porcerősítő tablettát? Az kell a piciknek a növekedéshez.
2010. dec. 27. 07:09
 3/5 anonim ***** válasza:

Igazából nem hinném, hogy a nap 24 órájában figyeled a kutyát, tehát az is előfordult, hogy rosszul lépett és meghúzta kicsit a lábát. Az én kutyám pl játék közben járt így, nagy volt a lendület és rosszul lépett, aztán fájt neki, nem lépett rá, a doki azt mondta, pár nap és helyrejön, nem lesz vele baj. ennek ellenére elvinném dokihoz a helyedben, mert mégiscsak ő jobban ért hozzá ,mint mi így látatlanból.

Egyébként ha már közösségi oldalakra írsz és ennek az oldalnak megvan az az előnye, hogy aláhúzza pirossal a helytelen szavakat és ha jobb gombbal rákattintasz, még javítási lehetőséget is felkínál, akkor légy szíves tisztelj meg másokat azzal, hogy érthetően írsz. Köszi.

2010. dec. 27. 07:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem írtad milyen fajta, nem írtad milyen idős. Ha nagytestű, akkor lehet a hirtelen növéstől csonthártya gyulladás. Olyankor gyulladáscsökkentő/fájdalomcsillapító gyógyszert szoktak adni neki, pl Rymadil-t. De attól, hogy te nem láttad, még símán lehet traumás eredetű, és akkor a fájdalomcsillapító nem elég. Bármi is az ok, gyógyszert csak állatorvos tud felírni. Most a két ünnep közt símán elviheted, hogy megvizsgálja és kezelje.
2010. dec. 27. 08:30
 5/5 anonim ***** válasza:
A mi kutyánknak (kaukázusi-berni pásztor keverék) is volt egy elég 'szép' sérülése. Kb 8-9 hónaposan kimozdult a lapockája játék közben, szegény alig bírt még sírni is. A legrosszabb az volt, hogy én akadtam bele, szóval félig-meddig én okoztam a balesetet. 6-7 nap volt míg teljesen rendbe jött, de egy nap után nagyon jól tűrte, nem nehezedett rá a sérült testrészre, és végén ő döntött kb. 1 hét után, hogy rá lép e... Megtette és sikerült, szerencsére még fiatal volt, és mivel fiatal volt, hamar visszaforrt a csont. Állat szakértő azt mondta, hogy mindenképpen kalciumot adjunk neki, tejet esetleg, vagy jó az is amit gyógyszertárból lehet kapni kalcium tablettát. Nem kerül sokba és hatásos. Azért azt jó lenne tudni mekkora és mennyi idős...
2010. dec. 27. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!