Dexter. Jó név egy kutyusnak?
Ritka nevet szeretnék a kutyámnak.
Yorkshire Terrier.
Pár jellemző:
Örökmozgó
Folyton harapdál
Rohangál
Na..szóval értitek..
olyan belevaló,rosszcsont. :D :)
Szerintetek illene rá a Dexter név?
Nekem tetszik, de érdekel mások véleménye is..:)
Én is inkább azt mondom, hogy nézz rá a kutyra és ha illik rá, akkor add neki. :)
Én a mostani kutyumnál mielőtt meghoztam sok nevet kiválasztotta mami tetszik (egyébként szerintem neked írtam a Zeusz helyett neveket), a kedvence ma Cerberus volt, de aztán hazahoztam a kutyót, ránéztem és tudtam, nem lehet Cerberus, nem illik rá, inkább Draco, és valóban olyan mint egy sárkány :D
Egyébként.. miért nem adod neki a Cerberust (3 fejű kutya szörny), szerintem mókás név egy yorkinak :D
Félig off, csak hogy erősítsem annak a válaszadónak a válaszát, aki azt írta, Dexter sorozatgyilkos. Igen, nekem is először ő jutott eszembe, mert még anno' néztem a Viasat3-on a sorozatot, és pont emiatt nem adnám a kutyámnak ezt a nevet (egyébként szerettem magát a sorozatot).
De ha neked s a kutyádnak tetszik, miért ne adhatnád neki.
köszi mindenkinek.
Háát..elbizonytalanodtam.
majd megírom mi lett :S
Am én a sorozatgyilkosról és a meséről is hallottam, de sosem láttam harapdálni benne a főszereplőt:P...
Am ha neked tetszik akkor jó név. Most gondolj bele: egyesek hercegnőnek, habcsóknak meg ilyen hülyeségnek hívják a "zsebkutyájukat".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!