Milyen negatív tulajdonságai vannak egy Golden retrievernek?
Nekem van goldim.
Nem szokott ásni, csak akkor ha aznap nemtudok vele min.1 órát foglalkozni. Le kell fárasztani, és nem szabad hagyni h unatkozzon.
Valóban elég erős a kutya szaga, főleg, ha vizes.
Más negatívumot nem tudok mondani.. kinek mi a negatív.
Nekem van egy goldenem :)
Nagyon sokat kell vele foglalkozni, igényli a folyamatos játékot, de az ásáson kívül nem nagyon van vele nagyobb gond.
Viszont az is igaz, hogy nagyon hamar képesek ellustulni, ami hízáshoz vezet. A nagymamám goldija is (testvérek az enyémmel) ugye nincs mindennap lemozgatva, a nagyi csak napi kb 1 óra sétára tudja elvinni ebben a hidegben, és ő már elkezdett hízogatni, persze ezt most light táppal vissza tudjuk szorítani.
hát nekem is goldim van:)
csodálatos kutya én nem érzem büdösnek...
ami az enyémnek rossz tullajdonsága és már más goldi gazdiktól is hallottam, hogy minden a szájába vesz és megeszi azt. Nálunk most a legújabb kedvenc h a fadarabokat megeszi.
Valóban sokat kell vele mozogni, mert tényleg könnyel elhízik. És ne egyél elötte mert úgy ki fogja nézni a kezedből és a szádból, hogy nem fogsz tudni a kutyádnak ellenállni. Fontos, hogy ne dölj be mindíg í kivert kutya szemeknek. Olyan szépen tudni nézni....:D
nagyon kell őket szeretni. állandóan azt várja az enyém, hogy mikor foglalkozok vele:) Amúgy nagyon szépek és okosak szóal tanítani is könnyű lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!