Miért vérzik? :Shelp!
Figyelt kérdés
yorkshire terriert második tüzelésekor megtermékenyítették, 3 hét van vissza a szülésig, de most délután pisilt egy hatalmasat, és egy vércsepp is volt:S mi lehet az a vércsepp??? el fog vetélni? vagy csináljunk??? help2010. dec. 24. 16:39
1/11 anonim válasza:
Mondjuk rohanj vele az ügyeletre.
Lehet,hogy ártatlan dolog,de lehet akár azonnali műtétet igénylő vészhelyzet is,ezt látatlanba még állatorvos sem tudja megmondani.
Ahelyett,hogy itt kérdezgetsz,már rég intézkedned kellett volna.
Remélem,tanulsz az esetből és legközelebb nem szaporítasz 0 tudással.
2/11 anonim válasza:
Remélem nem lesz semmi baj, Boldog Karácsonyt!!!
3/11 anonim válasza:
Teljesen egyetértek az elsővel!
Én vinném az orvoshoz.
4/11 anonim válasza:
Eleve baromság ilyet kérdezgetni,mit csináljon.Mit csináljon?Hát irány az ÁLLATORVOS még akkor is,ha harácsony van.
Meg fogják kérni az árat becsülettel,de mielőtt szaporítani kezdett volna a kedves kérdező,átgondolhatta volna,mi lesz SOS helyzetbe,van-e rá pénz.
Tudom,jól jönne a zsebpénz,amit a kölykökért kaphat,de csúnyán rá is fázhat az ember anyagilag (is).
5/11 anonim válasza:
Nem tudom ki nyomja le a pontokat, de lenyomhat ezért engem is: felelősségteljes gazda ha már kiskutyát akar, megvárta volna a 3-ik tüzelést. Vemhesség alatt pedig ha valami rendellenesség van, célszerű orvoshoz vinni vagy legalább telefonon felhívni és megkérdezni, hogy mi a véleménye, mit javasol. Minden dokinak van mobilja, meg van ügyeletes állatorvos is.
6/11 anonim válasza:
2. tüzeléskor????? Normálisak vagytok??? Ha véletlen volt, akkor sem lett volna szabad hagyni, hogy idáig jusson, már régen ki kellett volna pakolni!! Megjegyzem, még most sem késő, pláne, hogy komplikáció is van....
7/11 anonim válasza:
Azt azért áruljátok már el, hogy mi rosszat mondanak azok a válaszolók, akik az orvost javasolják? Én ezért nem értem ezt az oldalt....Amikor az adott állat igényeinek megfelelő válaszokat adnak a résztvevők, van egy két furcsa gondolkodású ember, aki lehúzza őket..Szánalmas..
8/11 anonim válasza:
a normálisak miért nem pontozzák fel őket? Féltek, hogy lepontozódtok? Röhelyes...
9/11 anonim válasza:
Csak néha olvasok bele ide az állatosba,ami itt megy ez Csikágó!!Miért ölitem itt mindig egymást?Ha megmondanám hogy mit gondolok az állatos topikosokról biztos ezerrel lepontoznátok!Inkább csak utalok rá hogy sokkal több megértéssel lehetnétek egymás véleményét illetően!
10/11 anonim válasza:
Biztos az nem tetszik a kedves kérdezőnknek,amit a szaporításról írtunk.Ő úgy gondolta,itt látatlanban és főleg ingyenesen diagnosztizáljuk neki a problémát,és mindjárt orvosoljuk is,természetesen azt is ingyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!