Golden retriever? Alapfelszerelések?
Csináltam egy kis listát hogy miket fogok venni a tavasszal hozzánk kerülő goldinak.Az alapfelszereléseket bemutatom és légyszi arra válaszoljatok hogy megéri-e vagy ha nem akkor miért?
-nyakörv: [link]
-egy kis medál(igaz ez nem alapfelszerelés): [link]
-póráz: [link]
-kong játék: [link]
-kutyasampon: [link]
-2 tál (1itató-1 etető): [link]
és persze kutyaház ami házikészítésű és szigetelt
nyakörv: szerintem egy bőr nyakörv jobb. Olcsóbb és nem olyan merev.
medál: fölösleges
póráz: Én egy egyszrű bőr pórázt használok. Az előző kutyám 13 évet élt és 2 évesen kapott egy bőr pórázt és végig azt használtuk (napi 3 órát sétáltunk). (A mostani 1 éves kutyussal is tudnánk használni, de elvből nem.)
kong játék: nekem bejön
kutyasampon: olcsóbban lehet venni jót
tálak: fém tálat vegyél gumi széllel
off: mindenképp prémium táppal etesd a kutyát
Ez a nyakörv, amit utoljára belinkeltél, szerintem valamivel jobb, de bohócot csinálsz a kutyádból. Le lehet pontozni, de akkor is ez van. Minek skótkockás nyakörv a kutyának? Mindegy. Haladjunk tovább.
Az anyaga jobbnak tűnik az előzőnél, de szerintem még mindig nem a legjobb, sima textil nyakörv kéne. Linkelek egyet, amit az egyik ismerősöm használ, és nagyon meg van vele elégedve. Még egyszer mondom, ne az vezéreljen, hogy minnél drágább legyen, annál jobb, hanem a minőséget nézd! És ne rendelj ilyen webáruházakból, akik csak a pénzedből akarnak kifosztani, menj oda és nézd meg, neked anyagra melyik a legszimpibb. Nem a legdrágább feltétlenül a legjobb! Na, és a nyakörv:
Ha drága, de jó nyakörvet szeretnél, és fontos a kinézet, tudom ajánlani a Trixie Fashion termékeket, jó anyagből készítik, és általában Swarowski kristályokat raknak a nyakörvekre-pórázakra. De alap minőségük nagyon jó. Pl egy trixie fashion nyakörv 6000 Ft.
Köszi a válaszokat
De szerintem nem csinálok bohócot belőle mert szerintem elég "divatos"
Igen nagyon "divatos". Csak a leendő kutyád egy golden retriever lesz, aki egyáltalán nem fog egy divatos kutya módjára viselkedni, nincsen benne az ösztöneiben.
Bele fog feküdni a sárba, ezerrel beleszalad a tóba-vagy pocsolyába, tök mindegy neki mibe, csak lehessen fürödni. :) Főleg ha a Shining Gold-ból, vagy a Glamour Gold-ból veszed. Ott aztán az ősi ösztönök megmaradtak, nagyon jó kennelek, az úszás biztos meg fog maradni :)
Ezek a "divatos" termékek szét fognak menni, és aztán nem lesznek divatosak, aztán meg kiadsz egy csomó pénzt értük. De a Trixie Fashion termékeket tényleg tudom ajánlani, jó minőségűek és "divatosak"!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!