Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogyan kell pároztatni két...

Hogyan kell pároztatni két németjuhászt, hogy összejöjjenek a kölykök?

Figyelt kérdés
Egy barátomnak van egy 2 éves fiú kutyája, szilveszterkor pedig elszökött valahonnan egy gyönyörűszép szuka németjuhász, akit befogadtak a barátom szomszédai. A fiú első pillantásra beleszeretett a szukába, egész nap ott áll a kerítésnél és nyüszög utána, de mikor összeengedjük őket, hiába próbálkozik, a szuka nem engedi magát. Pedig a befogadói is szeretnének kiskutyát...senki nem ért közülünk a tenyésztéshez, nem tudjuk, milyen feltételek kellenek ehhez...segítenétek ebben, légyszi?
2009. jan. 24. 10:28
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%

tudvalevő hogy a petárdázás hatására akár kilómétereket is megtehetnek félelmükben a kutyák. volt olyan hogy két várossal arrább találták meg.

nem feltétlen a gazdi hibája, mert egy megrémült kutya kár képes a kerítésen is átmászni.

Adj egy képet és mond hol találták és megkeressük a gazdit.

ha tényleg jó helyen van, és jót akarnak neki akkor ennyit megtesznek érte!

e-mailben küld el az adatokat és segítünk neki hazajutni.

2009. jan. 24. 12:55
 12/35 anonim ***** válasza:
100%

Szilveszter környékén a petárdától sokkos kutyák iszonyú messzire futhatnak otthonról, a legjobb lenne, ha nemcsak a környéken plakátolnátok,(mert plakátoltatok, ugye??) hanem pl. a netre is feltennétek a képét.

Van német juhász fajtamentés pl, nekik is küldhettek fotót róla.

Simán lehet, hogy valaki égre-földre keresi, gyerekek sírnak miatta hetek óta.

Ha végképp nem jelentkezik senki, akkor nyugodt lelkiismerettel tarthatják meg a megtalálók.

De akkor se szaporítsák, mert az nem jócselekedet, ha egy kóbor kutyát befogad valaki, aztán "csinál" belőle ki tudja, mennyi másikat.

2009. jan. 24. 12:56
 13/35 anonim ***** válasza:
100%
itt a fajtamentők listája: [link]
2009. jan. 24. 12:57
 14/35 anonim ***** válasza:
0%

OFF:

Azon kívül, hogy segíteni próbáltok egy kutyusnak, aki elvileg szerető helyre, melegbe került, és akinek a megtalálói akár kezdők akár nem, de NEM rosszindulatúak a kutyával, segítsetek légyszives azoknak, akik viszont fáznak és nincsen jó helyük. Itt az állatos rovatban is van most 2 kiskutya, 6 hetesek, gazdát keresnek...

Ennek a németjuhásznak a befogadói tanulni fognak a véleményetekből, biztosan átgondolnak minden lehetőséget. De befogadtak egy kutyát, etetik, orvoshoz vitték, vigyáznak rá.

ÉS TI???

2009. jan. 24. 13:07
 15/35 anonim ***** válasza:
100%
nem tudom miért feltételezed hogy nem segítünk ott is ...meg máshol...
2009. jan. 24. 13:09
 16/35 anonim ***** válasza:

Előző vagyok. ENNEK a két kiskutyának igazán szüksége van önkéntes plakátolókra.....

http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__138541-hogyan..

Ha már...

2009. jan. 24. 13:10
 17/35 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésre adott reakciók számából és azok ügybuzgóságából következtettem erre.

Akinek nem inge, ne hordja.

Köszönöm, a kiskutyák nevében is. ON.

2009. jan. 24. 13:12
 18/35 anonim ***** válasza:
100%
jelentem felajánlottam segítségemet! :)
2009. jan. 24. 13:14
 19/35 anonim ***** válasza:
100%

...én nem hordom az inget :D

ha van még ilyen gazdikereső küldj nekem mail, bárkit felteszek igen jelentős látogatottságú oldalunkra!

a címét itt nem mondom mert kimoderálnak megint reklámért :/

2009. jan. 24. 13:16
 20/35 anonim ***** válasza:
100%
Én pl. segítek, mikor tudok. Mindig befogadott kutyáim voltak, (most is), és mindig ivartalaníttattam őket. Ezen kívül sok talált kutya volt már nálam ideiglenesen, némelyik hónapokig.
2009. jan. 24. 13:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!