Hogyan kell pároztatni két németjuhászt, hogy összejöjjenek a kölykök?
tudvalevő hogy a petárdázás hatására akár kilómétereket is megtehetnek félelmükben a kutyák. volt olyan hogy két várossal arrább találták meg.
nem feltétlen a gazdi hibája, mert egy megrémült kutya kár képes a kerítésen is átmászni.
Adj egy képet és mond hol találták és megkeressük a gazdit.
ha tényleg jó helyen van, és jót akarnak neki akkor ennyit megtesznek érte!
e-mailben küld el az adatokat és segítünk neki hazajutni.
Szilveszter környékén a petárdától sokkos kutyák iszonyú messzire futhatnak otthonról, a legjobb lenne, ha nemcsak a környéken plakátolnátok,(mert plakátoltatok, ugye??) hanem pl. a netre is feltennétek a képét.
Van német juhász fajtamentés pl, nekik is küldhettek fotót róla.
Simán lehet, hogy valaki égre-földre keresi, gyerekek sírnak miatta hetek óta.
Ha végképp nem jelentkezik senki, akkor nyugodt lelkiismerettel tarthatják meg a megtalálók.
De akkor se szaporítsák, mert az nem jócselekedet, ha egy kóbor kutyát befogad valaki, aztán "csinál" belőle ki tudja, mennyi másikat.
OFF:
Azon kívül, hogy segíteni próbáltok egy kutyusnak, aki elvileg szerető helyre, melegbe került, és akinek a megtalálói akár kezdők akár nem, de NEM rosszindulatúak a kutyával, segítsetek légyszives azoknak, akik viszont fáznak és nincsen jó helyük. Itt az állatos rovatban is van most 2 kiskutya, 6 hetesek, gazdát keresnek...
Ennek a németjuhásznak a befogadói tanulni fognak a véleményetekből, biztosan átgondolnak minden lehetőséget. De befogadtak egy kutyát, etetik, orvoshoz vitték, vigyáznak rá.
ÉS TI???
Előző vagyok. ENNEK a két kiskutyának igazán szüksége van önkéntes plakátolókra.....
http://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__138541-hogyan..
Ha már...
A kérdésre adott reakciók számából és azok ügybuzgóságából következtettem erre.
Akinek nem inge, ne hordja.
Köszönöm, a kiskutyák nevében is. ON.
...én nem hordom az inget :D
ha van még ilyen gazdikereső küldj nekem mail, bárkit felteszek igen jelentős látogatottságú oldalunkra!
a címét itt nem mondom mert kimoderálnak megint reklámért :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!