Amstaf nem lesz agreszívabb ha levágják a fülét?
Amstaf Amstaf Amstaf Amstaf Amstaf Amstaf Amstaf Amstaf Amstaf Amstaf Amstaf Amstaf Amstaf Amstaf Amstaf Amstaf
........................................................
Mi olyan menő ebben a kutyában???
Amúgy, ha neked levágnám az ujjadat, agresszívabb lennél-e vagy sem?
Nem tudom miért menő, de most nagyon felkapták.. Nem lesz ez jó a fajtának, de legalább a "régi" divat fajtáknak lesz idejük regenerálódni. :S
Egyébként nem lesz agresszívabb, nem azért vágják a fülét. Régen a viadalok miatt csonkították, hogy ne tudják letépni neki... Ennyi...
én csak ezen az egy oldalon látok többet belőle - máshol sem neten sem élőben nem.
mellesleg mi a f.sztól lenne agresszívabb? ha leműtik a farkaskörmét akkor szerinted az lesz?
Szerintem a kérdező csak feltett egy kérdést, nem kéne leugatni. Jó tudom, az amstaff nagyon megy mostanában, de ha egyszer a népnek ez tetszik...
Egyébként nem, nem lesz agresszívabb.
attól, hogy valaki feltesz egy ilyen kérdést, még nem biztos, hogy van is neki ;)
de majd kiderül, biztos meg fogja írni.
Aki csonkolja a kutyáját, az a látszatnak ad és rendszerint a kutyájában az agresszivitást is szereti.
Tehát nem a kutya lesz agresszív egy csonkolástól, hanem a gazdája elvárása miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!