Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tesóm talált egy husky szukát...

Tesóm talált egy husky szukát január 6-án, befogadta, elvitte dokihoz, beoltatta meg minden, doki szerint két éves. Nem hallgat semmire szegényke, még arra sem hogy gyere ide, normális dolog ez?

Figyelt kérdés
persze még fél szegény, meglőtte valaki állat, és ciszta is van a hasában. doki szerint nem fáj neki mert nem reagál ha megnyomjuk, majd tesóm megmütteti de csak tavasszal mert a doki azt mondta akkor jobb a kutyának, a lényeg kedves kutya csak bizalmatlannak látom, persze amin átment érthető, ugye a nevét sem tudjuk, adtunk neki egyet de idő mig megszokja ha megszokja egyátalán,szerintetek van rá remény mikor oldódik fel, nekem németjuhászom van és kicsi korátol én nevelem, más stilusú alapból mint egy husky. a tesom elutazott 4 napra most a huskyt én etetem foglalkozom vele kicsit, itt laknak szembe velünk, de egyszerüen semmire nem hallgat,arra is gondoltam nem e süket, mert nem is ugat, de ha sokáig hivogatom kijön a helyéről,csak jó a hallása. vagy a huskyk alapból lusták?
2009. jan. 23. 17:54
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
ha meglenne és valóban jó helye volt természetesen visszaadnánk, de tesómnál jó helye van ő gondoskodik róla és szereti, lehet jobb sora van nála mint a régi helyén.
2009. jan. 24. 10:17
 12/12 anonim ***** válasza:
A huskyk sajnos alapból nehezen neveélhető, makacs kutyák, egy éves koruk után már nem nagyon lehet tanítani őket. Ha nem foglalkoztak vele eleget, akkor normális dolog, mert azt kölyökként nagyon gondosan kellett volna elkezdeni. A huskyk egyébként nem lusták, hiszen szánhúzókutyák. Minden nap vidd hosszú sétákra, mert esetleg tőletek is elkóborol, ha "kilométerhiánya" van.
2009. jan. 24. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!