Hol találok Győr-M. -Sop. Megyébe bolognesét?
Szia ! Először is expresszről nem veszünk kutyát, mert ott csak szaporítók árulnak !Gondolom ha expresszen nézegetsz nemvagy tisztában a szaporító fogalmával. Szóval elmondom.
szaporító: van egy anyakutyája, ahányszor tüzel az anyakutyus, annyiszor lehoz tőle egy almot.Teljesen tönkreteszi az anyakutyát az a sok szülés. Sokszor beteg kiskutyák születnek, vagy idegileg nincsnek rendben.
tenyésztő: szűrve vannak a kiskutyák különböző betegségekre, így tőlük 100 % ban egészséges kölyköt kapsz, aki idegileg is rendben lesz.
NE VEGYÉL BIZONYTALAN HELYRŐL KUTYÁT, MERT SOHA NEM TUDHATOD, HOGY A SZÜLŐK EGÉSZSÉGESEK VOLTAK ! VISZONT LEHET HOGY AZ APAKUTYUS EGÉSZSÉGES, DE AZ ANYAKUTYUS NEM , ÉS EZT TOVÁBB ÖRÖKÍTI A KÖLYKEINEK, MAGYARÁN A KÖLYKÖK KÖZT LEHETNEK BETEG EGYEDEK.CSAK ÉS KIZÁRÓLAG TENYÉSZTŐTŐL SZABAD KUTYÁT VENNI, VAGY PEDIG NÉZZ KÖRÜL MENHELYEK HONLAPJAIN BIZTOS TALÁLSZ ILYEN FAJTÁJÚ KUTYUST ! ők nagyon szomorúak a rácsok mögött, ők is szeretnének karácsonyra egy igazi családot ! nézegess, és remélem jól választasz ! sok sikert.:)
nézd csakmit találtam neked: [link]
itt vannak menhelyi bolognesék,és bolognese keverékek , akik szintén oltári cukik:) lehet , hogy messzebb kell értük menni, de ők ingyen vannak és nagyon vágynak egy gazdira !
Köszönöm mindenkinek!
1.-nek:
Nagyjából tisztában vagyok a szaporító fogalmával, de most hogy leírtad most már jobban tudom :)
Eddig nem tudtam hogy az expresszen is szaporítók vannak.
Akkor majd keresek egy menhelyet. köszönöm mindkettőtöknek.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!