Akiknek a kutyájuk 30 kiló körül van, milyen táppal etetik, mennyibe kerül, mennyit adtok belőle és meddig elég egy zsák?
Én bodri nevű tápot szoktam neki adni,az ilyen kis pici korongalaku kutyakaja.Abból szoktam neki adni reggel este 20-30 szemet és azzal elvan egész nap.KB.7-800 ft a táp.
De ha nincs bodri akkor valami olcsó kutyatápot vegyél ne ilyen drága márkás cuccot,mint pl.pedigree stb.,mert az csak drágább mint a másik de semmivel se jobb
előző vagyok.
Egy zsák nálam kb.1-2 hétig elég
Nekem egy 3 éves 39 kg-ot nyomó szuka kutyám van, labrador-rottweiler keverék. Házi kosztot heti 3szor kap( leves húsokkal,csonttal és rizzsel, valamikor rántott leves),a többi napon kap tápot.
Dog Cow, amit én veszek neki, most épp lazacosat vettem, 15 kg volt 7000Ft és kaptam hozzá 3 kg-ot ajándékba+ egy takarót. A termetének megfelelő adagolás rajta van a zacsin, ő olyan 550g tápot kap egyszerre.
Még egyszer se mértem le mennyi ideig elég...de sokáig=)
Szerintem ez egy elég jó minőségű táp, jó árban is van ha így nagyobb tételben veszi az ember.
Mikor először döntöttem,hogy mit veszek neki, azt is néztem,hogy mit fizetek ki, mert pl a pedigree drágább de sokkal sz.rabb, ugyan így a darling, chappi...
Ez nem fullextra minőségű ugyan de egy hobbykutya számára szerintem teljesen jó. Nincs benne szinezék, adalékanyagok, hamu és hulladékok, és a hústartalma is jó.
Én csak ajánlani tudom ezt.
Az enyém 28 kiló körül van, Acanát eszik. Egy 15 kilós zsák kicsit több, mint egy hónapra elég neki. Mellette jutalomfalatnak szokott kapni belsőséget, húst, virslit.
Így napi 3-400 Ft-ra jön ki az etetése, és tudom, hogy jót eszik, megkap mindent amire szüksége van.
A Pedigreet és társait el lehet felejteni, de a még olcsóbbakat is.
Elsőnek:én nem hiszem el,hogy a 30 kiló körüli kutyádnak elég napi 20-30 szem abból az igénytelen olcsó trágyából.
Még minőségi tápból is kevés.
A bullterrierem 22,5 kiló,Acanát fog most enni,a sima Adultot.
Ebből napi kb.25 deka kell neki.
már bocs kedves utolsó,de a kutyám még nincs 4-5 hónapos és ugy 29kg.A kutyatápon kivüül pedig még szokott kapni házi kosztot:pici csontok husmaradék stb.
És mivel még fiatal hiába nagy sulyu de nincs akkora igénye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!