Havanese örökbefogadásában kérhetnék segítséget valakitől?
2 éve lány Havim mellé szeretnék egy Havanese kislány befogadni, de nem tudom hogy álljak neki. Keresgéltem már neten, de nem nagyon megy ez egyedül.
Olyan segítőkész, a témában jártas és elhivatott emberek segítségére számítok, akiknek az ilyen rossz sorsú állatok a szívügyeik.
Itt nézz körül:
Sok sikert! :) (a nevemben is fogadd örökbe:D én még sajnos nem tudok örökbe fogadni, de majd talán pár év múlva!:) én is bichon jellegű kutyust szeretnék majd)
Írtam a fórumba, köszönöm szépen, hogy küldted a linket!
Nagyon kedves és aranyos vagy! (L)
Ha sikerül, küldök majd képeket!
Nézd meg itt: [link]
Én a helyedben inkább kant választanék, mert két szuka között könnyen alakulhat ki bunyó.
Szia, őket nézd meg, nem mind fajtatiszta havanese de hát talált/mentett kutyánál sose tudni mi rejtőzik benne, meg gondolom a lényeg hogy kicsi és szőrös legyen :) és két lány nem feltétlenül jó ötlet, ott lehetnek gubancok tehát szerintem a kanokat is nézegesd, valószínű hogy egy ivartalanított kannak jobban örülne a kutyusod.
2. válaszoló vagyok:
Nincsmit! :) Remélem sikerül örökbefogadnod egy kis csöpséget!:) Én szorítok! Aztán várom/várjuk a képeket!;)
Hű, köszönöm a sok értékes hozzászólást Nektek!
Azért is szeretnék szukát, mert "nem szeretem" a kan kutyusokat. A lányok sokkal másabbak, meg valahogy így alakult.:)
Ha megnéztem mindet írok, de még fürdetnem kell a kis ebem.
Hamarosan beszámolok!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!