Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » A kutyám beteg lett, meggyógyu...

A kutyám beteg lett, meggyógyulhat?

Figyelt kérdés

foxi-németjuhász keverék kutyám tegnapi -11 °Cos éjszakában megfázott, s mára kedvtelen & nem táplálkozó kutyává vált.

pedig eddig pont az ellentéte volt, mindent felfalt amit talált, és le sem lehetett lőni. Rossz nézni a szenvedését.. Sajnos hányt is.

Tudnátok valamivel segíteni? valakinek volt már ilyen a kutyájával?

köszönöm

2010. dec. 17. 16:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
basszus én nem értem az ilyen kérdéseket, nem vagyunk orvosok, sem csodatevők, nem látunk oda, max. találgatni tudunk, de közben a kutya csak szenved mért nem lehet orvoshoz vinni????
2010. dec. 17. 22:00
 12/14 anonim ***** válasza:
Gyógyszerrel lehet meggyógyítani, épp, mint az embernél. A gyógyszer vényköteles, épp, mint az embernél. A megfelelő gyógyszert személyes vizsgálatot követően az orvos írja fel. Épp, mint az embernél...
2010. dec. 17. 23:22
 13/14 anonim ***** válasza:

Én azt javaslom, hogy mérd meg a hőmérsékletét.

A lázmérőt beteszed a fenekébe. Később le tod mosni.

Normál hőmérséklet 38- 38,5. A 39 már hőemelkedés. Ha az fölött van akkor az már láz. Bágyadtságot levertséget általában a láz ozza.

Én mindenképpen dokihoz vinném, mert Ő fogja tudni megállapítani, hogy megfázott e vagy megmérgezték e.

Ha csak megfázott akkor injekcióba röktön kap antibiotikumot, és lehet még otthon is szednie kell valamit.

Ha mérgezés, akkor elég gáz van, mert a kutya belülről elvérzik mert szétrobbannak az erek. Ha a mérgezést időben felismerik akkor még kezelhető, később már nem. Az halállal végződik....

2010. dec. 18. 11:09
 14/14 A kérdező kommentje:
Mára már egész élénk lett a kutya, még evett is egy kicsit. A hányás és életkedvtelensége is befejeződött.. nem tudom mire vélni:S
2010. dec. 18. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!