Hányszor kell adni a kutyának enni egy nap?
A hivatalos felállás, a napi 1x etetés.
Én azonban azt javaslom a napi 2x, ugyanis így kevésbe terheli le a kutya szervezetét.
Természetesen a napi adag megfelezve ebben az esetben. Mi reggel adunk amikor munkába megyünk, és este.
Nem csak péksütit kapnak!!Kenyeret, itthoni maradékot,pőrkölt maradékot, csontot,levest, tésztát!3an lakunk , eddig 6 före főztem, és most nem tudok kis adagot csinálni, így mindig bőven marad kaja.!Reggelente 1 lábassal mindig van előző napi ebéd, vacsi maradék.Ezen felül jön a kenyér kifli, zsemle,pizza,és a péksütik.Mindig beáztatom hogy ne legyen száraz, és fullasztó!
Köszönöm a válaszokat, megfogadom őket!!
Felnőtt kutyának napi 1x, lehetőleg este, nehogy az utána következő ugrálástól gyomorcsavarodást kapjon. Táppal jobban tudnád szabályozni a kajájukat, egyrészt mert arra rá van írva az adag, másrészt abban minden tápanyag benne van, amire szükségük van, A KÖLYXÖKNEK FŐLEG SZÜKSÉGE VAN ERRE!!! Tejbe ne áztasd szerintem, mert könnyen hasmenésük lesz tőle.
Az pedig, hogy folyton kunyerálnak, kutya dolog, le kell szarni. Ha három kiló kaját megenne, és meglátna a kezedben egy szaloncukrot, akkor is elkérné. Ők ilyenek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!