Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért sír ilyenkor? (Kérdésed...

Miért sír ilyenkor? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés
8 hónapos kutyámat beengedjük az előszobába néha. Ha leülök mellé és simogatom mindig nyüszít.Miért? nem úgy nyüszít, mintha fájna neki valami, csak úgy mintha, unatkozna vagy nem is tudom. Miért csinálja ezt?
2010. dec. 16. 08:49
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem csak boldogságában, hogy veled lehet. :) Nekem a németjuhim nyüszörgött 2-3 hónapos koráig, mikor játszottunk, meg amikor simogattam vagy csak kint voltam velük. :)

Boldogság, ennyi. :)

2010. dec. 16. 08:59
 2/2 anonim ***** válasza:
Egymillió oka lehet, erre így nehéz válaszolni. Lehet örömében, bánatában, fájdalmában, izgatottságában...stb. Az én kutyám akkor szokott keservesen nyüszíteni, ha adom rá a ruháját séta előtt. Tudom, hogy nem fáj semmije és nem is szomorú, inkább izgatottságra tippelek, és arra, hogy a nyüszítéssel vezeti le a feszülstéget. Ennyi. Lehet, hogy nálatok is ez a helyzet. :) Én amúgy nem szoktam vele foglakozni, megpróbálom figyelmen kívül hagyni és ilyenkor meg sem símogatom, meg semmi, mert nem akarom megerősíteni benne ezt a viselkedést. Mármint nem akarom, hogy ilyen "sírós" legyen, inkább megpróbálom lenyugtatni őt, mondjuk leültetem, vagy adok neki valami feladatot, ami eltereli a figyelmét. :)
2010. dec. 16. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!