Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Beagle vagy Vizsla? Melyiket...

Beagle vagy Vizsla? Melyiket válasszam? (Lent több)

Figyelt kérdés

Kertes házba lenne a kutyus, naponta vinném sétálni,de délelőtt 6tól délután 14 ig nem lennék otthon,pénzem lenne rá.

A válaszokat köszönöm :)

2010. dec. 15. 17:04
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
22%
Beagle!!! Sokkal szebb mint a vizsla.
2010. dec. 15. 17:10
 2/14 anonim ***** válasza:
28%

Nekem Beagle van és imádni való :) Egyetlen bajom vele, hogy a kis bolondot be kell zárni mert akármilyen kerítés van és akármilyen magas akkor is kimegy rajta :S persze csak a léc kerítésen.

Nálunk hol fent van panelbe, hol kint kertes házba vagy pedig bezárva de mindenhol jól elvan. Ja és szobatiszta szóval nagyon okos pedig nem sokat kellett tanítani rá. Ja és ha itthon van egyedül akkor csak alszik, semmi kárt nem csinál. Mondjuk a kertben már megrágcsál ezt azt :)

2010. dec. 15. 17:14
 3/14 anonim ***** válasza:
71%
Én a vizslát sokkal jobban szeretem =) jó nagy sétákat lehet tenni vele, és persze akkor tarts vizslát ha nagyon nagy az udvarotok =) Nekem ish vizslám vann :P
2010. dec. 15. 17:14
 4/14 anonim ***** válasza:
77%

Biztos, hogy ezeket a fajtákat akarod?

A beagle nagyon szökős, makacs fajta, alig lehet kordában tartani. Szerintem az egyik legproblémásabb fajta.

A magyar vizslák aranyosak, de rengeteg energiájuk van (a legjobb barátomnak 3 is van) és napi 10-15 km-es séták, folytonos játék mellett is meg lehet néha őrülni a közelükben. Felszántják a kertet, nem bírnak nyugton maradni.

De ha mindenképp a két fajta közül választanál, én a vizslára voksolok.

2010. dec. 15. 17:16
 5/14 anonim ***** válasza:
45%

2. vagyok

Az tény, hogy szökős a beagle de pl mamánál kiszökik néha-néha de pl papámnál már nem. Az meg, hogy makacs nem értek vele egyet, legalább is az én kutyám egyáltalán nem az. És nagyon okos pedig sosem volt annyira tanítgatva. Rászólunk, hogy ne ugráljon stb. és azonnal szót fogad, tehát nagyon hamar tanul. Ja és sétálni aztán vele is lehet a világ végéig is :) de a bezártságtól sincs semmi baja, alszik meg elvan a játékaival.

2010. dec. 15. 17:26
 6/14 Ultracivil válasza:

Hát ezt így nehéz eldönteni a körülmények ismerete nélkül.

Ha kicsi a kert akkor Beagle, ha nagyobb akkor vizsla.

Azt azért érdemes tudni, hogy a vizsla legendás vadász és emiatt óriási a mozgás igénye.

Ja, és a szép rendezett bucka nélküli kerttől és a kertben lévő dolgoktól el kell búcsúzni mindkettőjük esetében.

2010. dec. 15. 17:35
 7/14 anonim ***** válasza:
37%
Én mind kettőt szeretem vannak szin változatai. Beagle érdekes mert kedvenc népszerű vizsla vadász házőrző kutya
2010. dec. 15. 17:48
 8/14 anonim ***** válasza:
Vizsla
2010. dec. 15. 19:12
 9/14 Kriszti83 ***** válasza:
Mindkettő szimpi...legyen a Beagle :)
2010. dec. 15. 19:12
 10/14 anonim ***** válasza:

Magyar vizsla. Lehet hogy felszánja a kertet de melyik kutya nem amelyik nincs megnevelve!? Vagy amelyik unatkozik?!

Ha nincs rá időd akkor ne válaszd a vizslát mert ez a fajta szerelmes a gazdájába. És az élete nélküled szenvedés lesz. Minden percben veled akar lenni ha sétálsz ha futsz ha csak kertben tevékenykedsz ha a kanapén fekszel mindegy de EGYÜTT szeretné veled átélni.

Nagyon nagy a mozgás igénye, de nagyon kedves fajta jól kijön más kutyákkal, emberekkel, viszont nagyon megérzi a rosszat, (rossz emberek pl) Így hiába mondják hogy nem jó házörzőnek ha érzi hogy baj van biztos, hogy cselekedni fog. Enyém legalábbis nem rest. :) Jelezni nagyon tud ha valaki jön. Gyerekekkel is jól megvan húzhatják fülét farkát, viszont mivel elég szeleburdi azért kisebb gyerekekkel nem árt figyelni nehogy hagy játék közbe fellökje. De nővérem 4éves kisfiával minden további nélkül kinn hagyhatom az udvaron kettesbe.

Szóval ha jó a humorod, és van elég időd akkor NEM FOGOD MEGBÁNNI HA VIZSLÁT VÁLASZTASZ.

2010. dec. 15. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!