Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Sok lemondással jár nálatok a...

Sok lemondással jár nálatok a kutyatartás?

Figyelt kérdés
2010. dec. 14. 19:56
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Persze, hogy lemondással jár. Nekem a legnehezebb a reggeli séta volt, mert régebben néha szerettem mondjuk 10-11-ig aludni, utána az ágyban pihenni akár délig, na ez most nincs, amióta a kutyák megvannak, 8-nál tovább soha nem aludtam. Ha egy napos kirándulásra megyünk, csak olyan hely jöhet szóba, ahová a kutya is jöhet. Ezért csomó olyan hely kimarad, ahová nem jöhet... pl. elmegyünk valahová, van ott egy vár, de jó lenne bemenni, megnézni. Na de ha nem lehet kutyával bemenni, akkor maximum szépen körbesétáljuk, megnézzük kívülről, aztán megyünk tovább. Szóval főleg ilyenek vannak, de én is azt mondom, hogy megéri. Ha akár egy éjszakát is távol kell töltenem a kutyáimtól, én nem tudok rendesen aludni, nagyon hiányoznak.
2010. dec. 15. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!