Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Amerikai Staffordshire Terrier...

Amerikai Staffordshire Terrierem mindig ilyen marad?

Figyelt kérdés
Most van egy 1 éves kan törzskönyves staffordom aki magas és nyurga...Barátnőmnek is törzskönyves staffija van csak más tenyésztőtől az övé is pont úgy néz ki mint az enyém alkatilag.Normális ez staffornál, hogy nem kisebb és szélesebb?Nem is lesz szélesebb?Ha izmosodna akkor is ilyen maradna?Képet küldhetek priviben...
2010. dec. 13. 22:32
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Jajmá.. a francba..:D 22:47-és akkor is első voltam. Megyek is aludni! :D
2010. dec. 13. 22:50
 12/20 A kérdező kommentje:
Mit javasolsz hogy kezdjek hozzá?Rengeteget szokott más kutyákkal szaladgálni.Még a tenyésztőnél lett vágva Hatvan-ban végezték el, de részleteket nem tudok.
2010. dec. 13. 22:51
 13/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Eukanuba tápon nőtt fel, de miután közölték velem, hogy attól nagyon megnyúlnak a kutyák Belcandora váltottam.
2010. dec. 13. 22:55
 14/20 anonim ***** válasza:

Nekem nem tetszik! De ne haragudj meg érte! Nekem is Amstaffom van! De a tied nagyon magas ! Ha nem lenne törzskönyve azt mondanám nem fajtiszta!

Bocsika!

2010. dec. 13. 22:58
 15/20 anonim ***** válasza:
Gyönyörű a kutyád,minden rendben vele.Egy tipikus,,nyúlánk kamasz"most fog csak igazán izmosodni,zömökebbé válni.Ennél azért durvábbra számítottam:))Szép lábai vannak,arányosak,az amstaffokra oly jellemző alkat pedig lassan kialakul:)
2010. dec. 13. 23:01
 16/20 anonim ***** válasza:

Köszi, bár az jobban érdekelt volna, hogy nagy testű kölyök tápot vettél neki, vagy közepes testűt. A nagy testűtől nem nyúlnak olyan hamar.

De amúgy nagyon szép kutya, arányos, csak kicsit magasabb az átlagnál. Ez nem gond, majd izmosodik. Sok ilyen magas növésű van :D

2010. dec. 13. 23:32
 17/20 anonim ***** válasza:
Szia.Nekem van kanom is,szukám is.A kanom 8 éves,Ő még régebbi típus,tehát óriás fej,tömött,izmos test.A szukám 6 hónapos,és iszonyat széles,csupa izom...Sztem ez kennelje válogatja,meg a gének.Tény,hogy standard tekintetben nagyon hosszú a lába,nekem dogra hasonlít picit,illetve sztem fajta jellemben nem lesz nagy,széles feje,sem széles torka.Ez egy ilyen kutya,de ettől szép,és imádnivalo.Ja,az én szukám meg hiába izmos mint állat,akkorák a fülei,mint egy radar!
2010. dec. 13. 23:38
 18/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Én írtam neked a súlyozást.

Azt nem tudom, hogy mennyi idős kortól lehet elkezdeni (de ezen azoldalon már írták nem olyan régen) és hogy mivel kéne. Nekem németjuhász-staffom volt 11 évig, ő magától volt tiszta izom. Képzeljd el egy tigriscsíkos németjuhászt (nagyságra is) és iszonyat nagy izomtömeg volt. :) De én sosem súlyztam vele, csak a fára aggattam rongyot, arra kapattam rá és hagytam lógni. :D

2010. dec. 14. 08:42
 19/20 anonim ***** válasza:
szerintem nem túl magas, pont jó a mérete, annyi hogy eléggé vékony,ajánlom a Happy Dogot abból is azt ami már neki való, a fenőtt változat, ettől erősödni és izmosodni fog, elég ritka h a stafi márkezdtettől eléggé izmos, ahhoz hogy szép, izmos legyen neked kell azzá tenni,sokat kell vele mozogni, már abban a korban van hogy nyugodtan kezdheted vele, de egyépként még egy év kell neki hogy kialakuljon teljesen, egyépként szép kutya, de később dolgozz rajta majd és brutál lesz :D
2011. márc. 20. 19:44
 20/20 anonim ***** válasza:
Üdv!Küldnenél nekem is a kutyádról képet?Természetesen mostanit! :D
2013. aug. 7. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!