Amerikai Staffordshire Terrierem mindig ilyen marad?
Jajmá.. a francba..:D 22:47-és akkor is első voltam. Megyek is aludni! :D
2010. dec. 13. 22:50
12/20 A kérdező kommentje:
Mit javasolsz hogy kezdjek hozzá?Rengeteget szokott más kutyákkal szaladgálni.Még a tenyésztőnél lett vágva Hatvan-ban végezték el, de részleteket nem tudok.
13/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Eukanuba tápon nőtt fel, de miután közölték velem, hogy attól nagyon megnyúlnak a kutyák Belcandora váltottam.
Nekem nem tetszik! De ne haragudj meg érte! Nekem is Amstaffom van! De a tied nagyon magas ! Ha nem lenne törzskönyve azt mondanám nem fajtiszta!
Bocsika!
2010. dec. 13. 22:58
Gyönyörű a kutyád,minden rendben vele.Egy tipikus,,nyúlánk kamasz"most fog csak igazán izmosodni,zömökebbé válni.Ennél azért durvábbra számítottam:))Szép lábai vannak,arányosak,az amstaffokra oly jellemző alkat pedig lassan kialakul:)
2010. dec. 13. 23:01
Köszi, bár az jobban érdekelt volna, hogy nagy testű kölyök tápot vettél neki, vagy közepes testűt. A nagy testűtől nem nyúlnak olyan hamar.
De amúgy nagyon szép kutya, arányos, csak kicsit magasabb az átlagnál. Ez nem gond, majd izmosodik. Sok ilyen magas növésű van :D
2010. dec. 13. 23:32
Szia.Nekem van kanom is,szukám is.A kanom 8 éves,Ő még régebbi típus,tehát óriás fej,tömött,izmos test.A szukám 6 hónapos,és iszonyat széles,csupa izom...Sztem ez kennelje válogatja,meg a gének.Tény,hogy standard tekintetben nagyon hosszú a lába,nekem dogra hasonlít picit,illetve sztem fajta jellemben nem lesz nagy,széles feje,sem széles torka.Ez egy ilyen kutya,de ettől szép,és imádnivalo.Ja,az én szukám meg hiába izmos mint állat,akkorák a fülei,mint egy radar!
2010. dec. 13. 23:38
Szia!
Én írtam neked a súlyozást.
Azt nem tudom, hogy mennyi idős kortól lehet elkezdeni (de ezen azoldalon már írták nem olyan régen) és hogy mivel kéne. Nekem németjuhász-staffom volt 11 évig, ő magától volt tiszta izom. Képzeljd el egy tigriscsíkos németjuhászt (nagyságra is) és iszonyat nagy izomtömeg volt. :) De én sosem súlyztam vele, csak a fára aggattam rongyot, arra kapattam rá és hagytam lógni. :D
2010. dec. 14. 08:42
szerintem nem túl magas, pont jó a mérete, annyi hogy eléggé vékony,ajánlom a Happy Dogot abból is azt ami már neki való, a fenőtt változat, ettől erősödni és izmosodni fog, elég ritka h a stafi márkezdtettől eléggé izmos, ahhoz hogy szép, izmos legyen neked kell azzá tenni,sokat kell vele mozogni, már abban a korban van hogy nyugodtan kezdheted vele, de egyépként még egy év kell neki hogy kialakuljon teljesen, egyépként szép kutya, de később dolgozz rajta majd és brutál lesz :D
2011. márc. 20. 19:44
Üdv!Küldnenél nekem is a kutyádról képet?Természetesen mostanit! :D
2013. aug. 7. 16:31
Kapcsolódó kérdések: