Miért ássák el a kutyák a csontot, és egyéb ételeket?
Figyelt kérdés
Tudom, bugyutának tűnik a kérdés, de... Azért jutott eszembe, hogy feltegyem, mert ma adtam nagydarab kutyámnak egy darab szalonnát, gondoltam nagyon fog neki örülni... Kivette a kezemből, bevitte a kertbe, s elásta... Miért?2009. jan. 20. 20:32
1/6 anonim válasza:
Azért mert nem volt éhes. És az ösztönei azt sugták hogy tartsa meg a nehezebb napokra(amikor éhes). Nagyábból ezért.
2/6 anonim válasza:
igen, vagy szerintem még "irigységből" is..nekem2 kutyám van, és az egyiknek vettem 1 labdát, mire a másik folyyton elakarta venni tőle, és ezért elásta...azóta sincs meg... már vagy 100000 kutyajátékot vettem nekik, mégis maradt a "botdobálás"..
3/6 A kérdező kommentje:
Értem... De szerintem nagyon éhes volt, nekem legalábbis úgy tűnt... Meg aztán egy ilyen kutya azt hittem nem tud majd ellenállni a szalonnának... De ezek szerint mégis tudott... Hm... Érdekes minden esetre... A száraz macskakaját megette a macskák elől, a szalonnát meg elásta... Bárcsak belelátnék a fejébe... :)
2009. jan. 20. 20:55
4/6 anonim válasza:
Valoszinu osztonosen eltette insegesebb idokre vagy masok elol eldugta. Ki tudja mit hoz a holnap (valami jobbat?!), csak az a baj, hogy nem nagyon fog emlekezni ra kesobb. Adjal neki szalonna helyett sonkat! Nagy a valoszinusege hogy azt nem assa le egybol....
5/6 anonim válasza:
Azért, mert a szalonna sós, és ha elássa, kiszívódik belőle a só. Tudja,h így jobb íze lesz.
6/6 A kérdező kommentje:
Sonkát... Hát azért gazdag még nem vagyok... :) Csak maradt meg egy nagyobb darab szalonna, s gondoltam örül neki... :) Na mindegy, erről ennyit... Köszönöm a válaszokat! :)
2009. jan. 20. 23:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!